Igår fick jag träffa lilla nummer 10.

Lowa kickade igång dagen med solglasögonen på. Härligt att våren verkligen är pågång, dock var det lite kyligt imorse!
Jag har sovit helt okej inatt, förutom två kisspauser då. Jag blir väl extra nödigt eftersom jag går och käkar is hela dagarna! Det är verkligen det bästa jag vet =)

Besiktningen av lägenheten gick bra igår.. Det borde den gjort eftersom vi gjort väldigt mycket i den, renoverat den osv. Den är tusen gånger fräschare idag än den var när vi flytta in. Även om den är väldigt sliten. Men de är ju lite roliga när dom kollar, livrädda för lite hål i väggarna. Ska man inte få ha något uppsatt på väggarna känner jag då? Vi har bott i fem år , fixat överallt. Vi har tillomed lagt in nytt golv i köket som höjer helhetsintrycket i lägenheten avsevärt, detta poängterar dom inte ens.. Känns lite märkligt hur det tänker faktiskt. Men men, hur som är det skönt att de inte var något för oss att göra. Nu är det bara invänta visning nästa vecka. Jag hoppas att någon tar den vid första visning, men det vore väl konstigt annars i denna bostadsbrist. En trea på nedre botten, hörn dessutom. Känns ganska attraktiv ändå? Vi får väl se, när den kommer ut online kan man se hur många som anmäler intresset, och på andra lägenheter som ligger ute nu, som inte ligger på våning ett är galet vad folk anmäler sig. Så håller tummarna.

Igårkväll var jag som ni vet iväg på ett litet äventyr. Nu kunde jag inte hålla mig borta längre. Madde och Mickes lilla bebis fick jag äntligen träffa. Herregud så mini. Jag skrev till Madde innan att jag inte visste om jag skulle våga hålla i henne. Men jag hann knappt innan för dörren förrän jag fick lillan i min famn. ♥ Alltså åh, jag dör vad liten och gosig. Helt otroligt vad man glömmer fort. Har våra barn ens varit sådär pyttesmå? Lowa vet jag skilde det 100 gram mellan deras bebis och henne, så hon har ju varit så liten. Men det har jag verkligen glömt! Kunde sitta hela kvällen och bara titta på henne ♥


Det bjöds på mumsig frukt och jag och Madde knastrade i oss is! =)

Kan inte förstå att jag själv snart sitter med en sån liten? Så långt bort men ändå så nära! Fantastiskt egentligen hur livet är. Att det kan komma ut något så litet och vackert som man sedan får följa livet ut med allt vad det innebär. Allt har ju sin charm, trotsåldrar osv 😉

Det var två stolta storasystrar som stolt visade upp sin nya lillasyster. Mycket mys och kärlek verkligen. Jag fick presenter och Emmylou visade upp sina fina naglar, samtidigt som hon berättade om sin nya studsmatta som man kan hoppa på. Ser verkligen fram emot våra härliga sommarkvällar ♥

Nu har jag stillat mitt bebissug en liten stund, men jag måste nog snart åka dit och gosa igen. Helt fantastiska att de faktiskt har 10 barn nu. Jag beundrar dom verkligen. Men så mycket kärlek det finns i familjen! ♥

Nu är det dags för jobb!

Vi hörs lite senare!
Puss & Kram / A

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer