Vardag

Imorse var de taggade för disco.

God morgon. Tack för era fina ord angående det tidigare inlägget. Tyckte det var lite extra jobbigt när Rickard åkte och lämnade Leia på skolan idag, men samtidigt vet jag att de har full koll, så jag känner mig ändå ganska så trygg.

Idag var det en stor dag för Lowa på dagis, de skulle nämligen ha melodifestivalen disco. Som hon har sett fram emot detta och längtat. Hon vaknade tidigt imorse och var taggad sa hon.
Så hon skulle göra sig extra fin innan dagis och Leia ville hänga på så det blev klänning för hennes del också. =)

Jag har tänkt på det här med veckopeng till barnen förresten, det är inget vi har haft tidigare men funderar faktiskt på att införa?
Det känns viktigt att de förstår innebörden av pengar. Att det liksom inte är en självklarhet att alla har pengar och att man faktiskt måste jobba. Jag tror det är en jätteviktig del och vi pratar ofta med barnen och försöker förklara att allt här i livet kostar pengar. Hur gör ni? Berätta gärna! 

Jag vet inte om ni minns den fantastiska fina filten från Likalyx som jag köpte till bebis för ett tag sen? Köpte två stycken i olika färger, men dessa har Leia och Lowa lagt beslag på , så jag kommer behöva köpa en till, då tänker jag att jag ska köpa den rosa, så har vi alla tre färgerna! Den är verkligen helt underbar i kvaliteten. Nästan svårt att förklara =)


Vi har fått in dessa i vår butik idag, så ni som har vägarna förbi kan komma och klämma och känna på dom=) Annars hittar ni dom även HÄR också=)

Dags att fånga dagen!

Kikar in lite senare!

Kram / Angelica

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.