Jag hatar orättvisor!


God morgon på er! Har ni sovit gott? Jag vaknade tidigt imorse. Helt slut kl halv sex, snark!
Sen kände jag även hur gravidhornen växte ur pannan förut. Rickard parkerade lite snabbt utanför våran dörr idag när han skulle hämta upp mig i morse, han kanske stod där MAX 5 minuter, givetvis hade securitas hunnit komma och dom är snabba som tusan på att lappa bilar. Som tur var hann vi ut så de slapp lappa bilen. Det som jag blir mest frustrerad över är att vi sedan en månad tillbaka betalar för våra parkeringsplatser. Man har fått söka och vi betalar nu 60 kr varje månad för att få parkera. Jag ser att en och samma bil alltid parkerar på olika ställen på gräsmattor bland annat, personen har alltså inte någon parkeringsplats utan står överallt. Alltså hela nätter utan att betala. Jag såg att securitas kollade in denna bil också idag. Som sagt, denna bil har stått felparkerad HELA natten, tror ni att hon lappade den? EH NEJ! Bara åkte förbi utan att ge den böter. HUR går det ihop? Jag gillar inte orättvisor, och ännu mer nu när jag är gravid, jag blir galen för minsta lilla! Det ska bli så skönt att flytta ärligt talat, allt blir ens eget. ♥

På lördag ska jag göra något som jag inte gjort på väldigt länge, jag ska fota ett bröllop. Åh vad jag ser fram emot det. Det är bröllopsporträtt som ska fotas, men det passar ganska bra, det hade nog varit tungt att fotografera ett heldagsbröllop nu när man bär på en liten kula. Men jag kikade igenom mina alster och det är alltid roligt att inspireras från sina tidigare bröllop man fotograferat.


Blev några inspirationsbilder, nu ska jag fortsätta jobba. Ikväll får ni hålla utkik här i bloggen för då kommer jag dela lite bilder på huset vi köpt, ska bli så roligt att få visa er lite ♥

Hoppas ni får en fin dag.

Kram / A

 

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer