Graviditet Leona ♥,  Vardag

Jag känner mig ledsen och uppgiven och i magen bor en hårfager tös.

Så var det kväll igen. Idag känner jag mig tom. Har så mycket känslor inombords. Har försökt prata om det för att reda ut ordentligt vad jag känner men det är svårt. Just nu känns det som att dessa månader som man väntat på , är här och snart kommer bebis, och efter bebis blir det flytt. På något sätt känns det som att man inte kommer hinna med, och jag är världens sämsta på att be om hjälp. Jag känner att man vill klara så mycket som möjligt själv. Men ibland kanske man måste inse att man måste be om hjälp, att man faktiskt inte fixar allt själva och det är inget fel i det. Dessutom är det ännu mer frustrerad att vara gravid och begränsad. Jag flyttar gärna runt på saker och ting och tar tag i saker, men istället får jag vara den som puschar på och underlättar på annat vis. Jag vet att vi har massor med underbara människor runt oss som kommer hjälpa oss och det kommer bli bra. Men just idag känner jag mig bara ledsen och uppgiven.
Förhoppningsvis blir morgondagen bättre. ♥ Jag ska försöka tänka positivt. Jag ser ju faktiskt fram emot det som komma skall. Att fixa och förbereda smågrejer och boka av mina listor gör mycket.

Jag har tillexempel äntligen köpt värmedyna och jag har även beställt nappar till bebis i magen. Höll på att gå på en riktig nit på en sida där napparna kostade 79kr och frakten var på 99kr! Eftersom jag själv jobbar med att skicka paket dagligen så har jag lite inblick i hur mycket det kostar, jag vet att man inte går plus på frakten överhuvudtaget. Men detta var lite väl att ta i 😉 Så den sidan blev det ingen beställning på , utan jag hittade en annan, napparna var något dyrare men det spelade ingen roll, totalt blev priset bättre 😉

Vi har kommit långt i vår rensning idag och jag är glad att svärmor kom hit och hjälpte oss, imorgon går ett rejält last iväg till tippen. Jag är dock liiiiite missnöjd, jag hade gärna slängt ännu mer!  Men ni förstår, jag lever ihop med mannen som gärna sparar på saker ifall det är bra att ha vid senare tillfälle. Så jag får låta honom hållas lite 😉 Han har faktiskt blivit bättre och går med på vissa saker som jag vill slänga. Även om det kliar i mina fingrar att slänga ännu mer, men kanske nästa gång!

Efter rensning firade vi med glass i solen, barnen har varit riktigt duktiga och tålmodiga idag.

Letade också fram ett gammalt fotoalbum med bland annat bilder på mig när jag var liten. Ganska roligt att kika i. Leia tyckte det var spännande och undrade vilka alla personer på bilderna var. Hon kände inte riktigt igen mormor som hon såg ut på 80-Talet 😉

Just ja, en rolig sak vi fick reda på när vi var på tillväxtultraljudet var att det ligger en hårfager tös i magen. Marie visade ser ni här, här ser ni håret på den lilla. Helt galet att det går att se. Visste ni om att det går att se sånt? Det hade jag ingen aning om. Jag vet att alla våra barn haft lite hår när de kommit ut, men denna kanske brås lite mer på mig? Jag vet inte riktigt, men jag hade en rejäl kalufs när jag kom ut. Mamma kunde tillomed sätta upp en liten rosett i huvudet på mig. Hihi.

Väldigt roligt att hitta gamla bilder på sig själv, och nu när jag skriver så blir jag så nyfiken på den lilla. Undra om hon kommer ut med lika mycket hår på huvudet som jag hade? Lilla snuttan. ♥

Nu ska jag försöka tänka lite positivt, och hålla tummarna för att morgondagen blir bättre, jag får försöka tänka att allting ordnar sig. Nu ska vi fokusera på att lillan kikar ut nästa månad, hjälp, förstår ni. Nästa månad redan. Galet, det kändes bättre när det var Mars, helt plötsligt känns det så nära. Ni märker ju själva hur humöret är, upp o ned mellan varje mening ;P

Imorgon bitti ska jag tipsa er om något roligt som händer om ett par veckor!

Tack för att ni kikar in och peppar med alla era kommentarer och tips för att lugna denna hysteriska  mamma. Ni är BÄST! 

Puss o kram/ Angelica

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *