Jag vill bara lägga mig ner och gråta..

Som en stoppad korv. Allt sitter åt. Brösten lever sitt egna liv, och det är en procedur att bara klämma sig i bhn för dagen. HERREGUD jag blir andfådd bara av att kolla på den. OKEJ VÄLKOMMEN V31! Har aldrig känt mig så stor och plufsig som jag gjorde idag. Det är konstigt det där. Hittade inget i garderoben imorse och var färdig på att bryta ihop. Rickard tittar på mig och säger ”Du är jättefin älskling , den där lille kulan” Ja för vad mottaglig man är för det, det känns ju som att han bara säger det utan att mena.. Snacka om vad dum man är, kan inte vara lätt att vara ihop med ett preggo med alla hormoner.. Men samtidigt är det inte lätt att vara gravid heller. Jag älskar verkligen att vara gravid också, men inte just idag haha!

Kikade tillbaka på bilder från när de andra barnen låg i magen, jag tror visserligen att magen är ungefärlig samma storlek nu , Iaf lika som när Lowa låg därinne. MEN, har jag förträngt kanske att jag kände mig så plufsig ? Har inte tagit någon bild för idag som ni kanske förstår, eftersom jag har världens fuldag 😛 Så därför blir det några gamla gravidbilder.

 

 

Ska åka förbi Madde sen, hon ringde och sa att hon hade lite kläder jag kunde komma och hämta, så jag hoppas det ister någorlunda bra. Fin men ändå bekvämt. Älskar fina vänner som stöttar upp när man behöver det lite extra. ♥ Och som verkligen förstår hur man känner sig som gravid ;P

Idag följer Lowa med en kompis hem lite tidigare från dagis, hon hoppade upp överlycklig imorse, våran lilla tjej börjar bli stor nu! Sedan i eftermiddag ska jag förbereda inför vår resa till Göteborg imorgon. Ska bli härligt att komma iväg bara familjen!

Hoppas ni får en härlig start på helgen!

Kram / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer