Graviditet Leona ♥,  Vardag

Jag vill iallafall inte byta bajsblöja!

Långhelgen börjar lida mot sitt slut. Som vanligt går ledigheten alldeles för fort. Men vi har verkligen haft det superbra. Det var verkligen perfekt att åka iväg över påsken. Faktiskt första gången vi gjorde det, det brukar alltid vara sån hysteri kring påskägg, godis och sockerchocker. Allt sånt har vi sluppit och vi har bara varit. Såklart fick barnen påskägg och godis, men inte i överflöd och sådär hysteriskt förmycket som det lätt kan bli.

Vi åkte iväg på kalas hemma hos min mamma idag, Moster Alice fyllde 20år. Hennes magiska födelsedag som hon planerat i månader. Äntligen;)
Hon är ju så söt min syster- ” Snälla ta kort på mig med mina blommor” Hon är som ett litet barn ibland, inte så konstigt kanske när mamma kallar henne för “sin bebis”. Allvarligt är det så med sista barnet, att den stackarn aldrig får växa upp riktigt ordentligt? Isåfall blir det ju synd om bebis i magen, om jag ska brås på min egen mamma alltså.


Moster och Leia ❤️

Alice snodde kameran och ville fota magen, Leia var inte sen på att ställa upp och vara med. De andra två i familjen var inte så intresserade.. Men några spontana bilder på Leia och magen blev det! Vackert! Som de längtar efter sin lillasyster. Frågade idag om de ville hjälpa till att pyssla om henne sen när hon kikat ut?
Leias svar: ” ja det vill jag , men jag vill inte byta bajsblöja.” haha.

Det har även kommit ifatt att vi snart är husägare! Förstår ni den känslan? Jag längtar tills vi håller nycklarna i handen och går in i huset för första gången som VÅRT! Att få ta med barnen och visa! Det kommer bli grymt. Ännu en upplevelse , försöker fokusera på en sak i taget, men det är svårt! Nu har jag börjar fundera i banorna på luftvärmepump , vi vet att det är något vi behöver fixa inom en snar framtid så lika bra att försöka bli lite mer insatt. Vilket märke man ska ha, vilken modell osv. Det verkar vara en djungel! 🙂

Såg förresten att rusta reade ut resväskor, så imorgon ska jag åka och köpa en som vi kan ha som förlossningsväska. Har tittat ut en rosa, för under 200lappen. Känns som hittat!

Nu går ögonen i kors! Tillbaka till verkligheten imorgon, är otroligt glad att det är kortvecka!

Kram och Natti ♥

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *