Graviditet Leona ♥,  Jag,  Lowa,  Vardag

Jag visade tuttarna för hela affären..

God kväll på er. Det blev en sen kväll idag, iallafall för att vara mig, jag brukar sova som en stock vid den här tiden. Har så fruktansvärt ont i mina fogar ikväll igen. Gah! Min värmekudde har kommit men jag har inte hunnit hämta ut den. Lowa och jag var en snabbis på stan tidigare idag. Vi skulle gå in på kappahl för att reklamera en pyjamas som jag tvättade till bebis i helgen. Den är från newbie special edition. Men den hade släppt i sömnen. Smidigt att kunna byta den i affär dock , för att reklamera på nätet var tyvärr inte det smidigaste.


Men eftersom denna serie inte finns i butik så fick jag leta efter något annat, dock hittade jag tyvärr ingen pyjamas så det får jag gå på jakt efter, behöver iaf en i storlek 50 tänker jag.

Men jag hittade lite annat, de hade fått in lite kortärmade bodysar, kan vara bra att ha tänker jag, om det har blivit lite varmare ute. Vi vet ju inte när sommaren kommer 🙂 Förhoppningsvis tidigt. ♥ Sedan hade de precis fått in supersöta leggings som jag inte kunde hålla mig i från så det fick bli det istället  😉


Hur gulliga? Det är ju hur lätt som helst att gå bananas och köpa upp allt fint som finns. 😛

Jag testade även en bh i provhytten, när jag stod där med brösten rätt ut i vädret så ville Lowa komma in, utan att tänka sig för så öppnade hon upp hela dörren till provhytten och där stod jag och visade brösten för hela affären. Som TUR var, stod det ingen åt det hållet i butiken då. Men jag kände för en stund att jag skulle vilja ha en lucka i golvet. Alltså gud tänk om någon hade stått precis där och sett dessa vackra långa härligheter! Jisses, jag kunde nog skrämt slag på dom. Tur det inte blev så 😉
Jag slängde på mig min gamla bh lite snabbt och smet iväg till kassan. Där blev det lite kö bakom oss, och Lowa min pratglada lilla tjej. Berättar högt och tydligt för alla, ” min mamma har pengar, visst har du det mamma” Snacka om att det lät som att jag var miljonär. ” jag svarade lite försiktigt att ja , lite pengar har mamma” Då fortsätter hon. ” ja min mamma fick pengar när hon fyllde år, så hon har pengar” Alla i kön fick sig ett gott skratt. ♥ Hon är inte blyg för något den lilla busungen. Hon är social och pratar gärna med allt och alla. Vem kan hon ha fått det ifrån?

Lillan är vild i magen och jag att jag måste lägga mig ned, mår nästan lite illa och det blir ju inte bättre av att någon rör om i magen. Lägenheten kom ut online lite senare idag förresten, och det är redan massor anmälda. Känns så himla verkligt nu att vi faktiskt ska flytta.
Min hjärna går på högvarv. Måste sortera och försöka fokusera vad som är viktigt, men jag kan inte riktigt göra det. Allt känns bara som en enda röra. Allting kommer ju givetvis lösa sig. Men ibland undrar jag bara hur. :'(
Att vi ännu en gång utsätter oss för att flytta med en nyfödd, men när man gjort det två gånger tidigare, så är det ju likabra att göra det tredje gången gillt eller hur? Det kommer bli bra, bara vi är på plats i huset.
Allt löser sig, på ett eller annat sätt såklart.

Nu ska jag försöka sova. Kikar in imorgon ♥
Va rädda om er!

Kram/ A

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *