Just nu.

Satte mig ner några minuter och tänkte skriva några rader till er.
Vi har haft en del bakslag senaste jag skrev, och min mamma är just nu inlagd igen på sjukhuset. Det blev några turer till akuten igen tyvärr, och det verkar vara en lång väg tillbaka för henne. Det är verkligen tufft att se sin mamma dålig, det tär på det mesta.
Vi har kommit tillbaka lite i vardagen, Rickard har börjat jobba, de stora tjejerna är tillbaka några timmar på fritids och jag skolar in Leona på ny förskola.

Jag har inte lämnat henne ensam ännu, men jag tror verkligen det kommer bli superbra. Det känns bra i magen och alla pedagoger verkar så mysiga och lugna. ♥ Tänk att de kan bli så bra när man byter , plus att det ligger nära oss här hemma så det kommer underlätta massor framöver vid lämning och hämtning, kommer spara mycket tid att slippa åka genom stan varjegång.

Men det är skönt med en liten mjukstart för alla. ♥

Jag har inte så mycket energi just nu och det känns som det mesta kommer ifatt, jag tänker små steg framåt och försöker sänka kraven. Igår kväll öppnade jag boken också för första gången till kursen jag läser, men jag vet inte hur mycket som gick in.
Men det är bäst att kämpa på. Är tacksam för alla fina människor som visar sig i dess svåra stunder, det är då man vet vilka som finns där och inte. ♥ Ingen nämn och ingen glömd ♥

Nu ska jag åka och hämta hem våra stora fina tjejer, i eftermiddag ska vi åka och hämta varor som jag handlat online, det ni, är verkligen lyx.

Tack för ni kikar in och för all er kärlek,
Puss o kram

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg