Tips,  Vardag

Kan avslöja vår nya sektion och jag saknar att fotografera som jag gjorde förr.

–  Annons för thefashionroom.se. –

God morgon på er fina ni. Har ni sovit gott? Jag har varit vaken hundra gånger känns det som och sprungit och kissat. Det sämsta med att vara gravid haha. Det känns inte som man gör något annat.
Sedan kunde dagen startat bättre än vad den gjorde, idag startade den med trötta barn som tog lång tid på sig att gå ur sängen, man känner verkligen hur klockan tickar och man blir stressad. Sen en fajt om kläder på det.. Jag hatar att bråka med barnen innan de ska iväg hela dagen. Jag är så blödig och töntig. Vet att jag ha lite småångest hela dagen och längtar ännu mer till eftermiddagen och att vi tar helg. ♥

Sedan är jag bra trött och slut efter denna vecka som varit intensiv, men också väldigt rolig. Som jag tidigare skrivit så håller vi på med en del nyheter på jobbet. Och idag är det äntligen dags för mig att få dela med mig av detta till er.
Vi vill göra det ännu mer lättare och tillgängligt för er att hitta våra barnprodukter som inte kan klassas som heminredning.
Därför öppnar vi nu upp en helt ny sektion hos oss. —> Thefashionroom.se/kids <—

Vi har dessutom utökat vårt sortiment med barnkläder och accessoarer. Innan vi öppnade upp vår webbutik som idag har inriktning på posters och heminredning så hade jag en dröm om att öppna upp en med kläder och accessoarer, väskor osv. Men just då var det inte rätt tid och det har hamnat lite på is. Men jag har fortfarande alltid haft en dröm att sälja även kläder.. och nu börjar vi lite smått att utöka. Det bara pirrar i kroppen på mig, får nypa mig lite i armen. ♥

Vi vill sjävklart fira att vi öppnar upp denna grymma sektion.

Därför erbjuder vi nu 20% på hela sortimentet fram till söndag 26/3 kl 23:59. Använd kod: kids
Ni kommer direkt till produkterna via länken. www.thefashionroom.se/kids

 

Idag firar vi också ny vecka för lillasyster i magen. Välkommen v32. Tjiho! Jag mår ganska bra men har börjat få lite ont i mina ljumskar, har faktiskt börjat använda mig av mitt gravidbälte på jobbet och jag tycker det funkar lite bättre när jag står mycket. Bebis är väldigt vild i magen och det gör ont vissa stunder när hon sparkar och buffar. Hicka flera gånger om dagen dessutom. Mysigt. Enligt appen är det 62 dagar kvar till bebis kommer. Om hon kommer på utsatt datum förstås. Jag har aldrig gått över med något av barnen, så hoppas denna även kanske kikar ut några dagar tidigare. Vet att alla graviditeter är individuella, men hur stor sannolikhet tror ni att jag går över med tredje när de andra kommit tidigare?
Leia kom två dagar tidigare ( efter hinnsvepning av barnmorskan på morgongen) Och Lowa kom fem dagar tidigare.

Funderar även på vad det är vi behöver fixa tills hon anländer, Vagga ska fixas, sedan funderar jag på skötbord, men har inte hittat något jag känner passar här hemma, och sen känns det lite onödigt att köpa ett som ska passa här, vill hellre att saker passar i huset. Det är faktiskt lite jobbigt att vi ska flytta så snart inpå att bebis kommit, för det känns inte som man kan boa riktigt ordentligt.
Babynest har jag köpt som är påväg hemåt, och sedan är det såklart annat smått och gott, lakan, täcke kudde osv, jag har insett att vi inte har kvar någonting. Tur det är några veckor kvar. 

Jag har så mycket fina bilder från palmhuset i Göteborg som jag inte hunnit visa er ännu. Jag vill tillbaka dit med min kamera i högsta hugg.

Jag saknar verkligen att fotografera som jag gjorde förr. Det är roligt att gå igenom gamla bilder och framförallt gå tillbaka till mina bröllop som jag fotograferat, varje par ligger mig så varmt om hjärtat och att man fick äran att dela dagen just tillsammans med dom. ♥Vackra Emma & John. ♥

Hoppas ni får en härlig fredag.

Kram / A

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *