Graviditet nummer 5♥,  Vardag

Längtan efter sommarens blommor och såhär kommer vi rulla ut från BB.

Ännu en dag till ända. 23 dagar kvar till BF, det blir ju tjatigt med denna trötthet jag vet det, men jag fattar inte att jag måste vakna en gång i timmen, för att gå på toaletten.
Dessutom vaknade alla i familjen inatt för att de spelades hög musik utanför med väldig bas, två småttingar mellan oss i sängen också, gosigt och trångt på samma gång. Jag vill väl mest säga att jag hoppas vi sover lite bättre inatt allihop. ♥ Imorgon har alla barn studiedag, skönt att inte ställa larm även om det kanske inte blir någon sovmorgon att tala om så är det ändå  skönt att veta att den inte ringer. ♥

Jag hade hoppats på att jag hade fixat hela bb-väskan idag så jag kunde uppdaterat, men jag har verkligen inte orkat. Jag har känt mig som en urvriden trasa. Så trött, hur ska jag ens orka föda denna lilla bebis tänker jag: Vet ju att man gör det, men ni förstår alla känslor när sömnbristen är max. Blir så känslig också så grät en skvätt imorse när jag tyckte synd om mig själv.
Hoppas verkligen på att morgondagen blir bättre, för nu märker jag hur gnälligt det är 🙂

Vi lyckades iaf plantera mina luktärt, jag har förodlat och det var verkligen dags att få ut dessa i större krukor, tack och lov att Rickard hjälper mig, inte alltid munter min, men han gör det för min skull. Min älskling. Snart är det dags att fixa dahliorna, men jag väntar en liten stund till. Förra året planterade jag ut dom den 22/5.  Så än känns lite tidigt, även om man verkligen får vår/sommarkänslor när det är så varmt ute. Men efter att man försått så mycket och gett de kärlek inne och ute, så är jag rädd att de ska frysa ihjäl OM det blir minusgrader någongång på natten.
Snart är vi där.
Längtar så. Att kunna plocka sina egna buketter precis utan för dörren, det känns lyx för mig. ♥

 

Nu tänkte jag visa er hur det blev med babyskyddet på joolzchassit.

Vi har kvar det gamla babyskyddet från när Lucie var liten, ett från Maxi Cosi, och har gillat det. Till Leona hade vi ett från besafe, minns att jag älskade deras solskydd, det gick att dra fram så himla långt på det.
Men eftersom vi egentligen inte skulle ha fler bebisar så sålde vi det då, tillsammans med vår gamla buggaboo ( En månad innan vi plussade med Lucie)  vad är oddsen för det. 😉
Så därför blev det ett nytt när Lucie föddes, och då föll det på Maxi Cosi, tycker det är bra också väldigt ombonad för lilla bebis och mjukt. ♥ framförallt vid huvudet, men inte lika bra solskydd då om jag måste jämföra, sen har jag varit ganska noggrann med att ha ett så “lätt” babyskydd som möjligt, just för att man bär så mycket på det. Men att rulla ut från BB, känns som ett måste, är glad att jag fann dessa adaptrar.
Smidiga att sätta dit och ta loss.

Fler här hemma som är nyfikna när det börjar plockas fram saker till bebis. En kanin fick agera bebis, och det leker för fullt.
Den andra söta lilla virkade kaninen satt fortfarande kvar sen Lucie var liten, tänker att den får stanna kvar nu också, den är ju så himla söt.

Men nu tillbaka till adaptrarna som jag ska visa. 🙂
Hur man enkelt klicka i dom på varsin sida och sen trycker ner babyskyddet.


Som sagt mycket enkelt att klicka i och ur, Så tänker att vi snart ska göra allt redo i bilen. Sen känner jag ingen superstress för jag tror inte att hon kommer riktigt än, men det kanske ändå är dags att se till att ha praktiska saker fixade 🙂

Nu ska jag försöka sova några timmar, håller tummarna för att det blir många sammanhängande. Så hörs vi imorgon. ♥
Sov gott, vackra ni. ♥

Kram & Natti. / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *