Graviditet Leona ♥,  Vardag

Leverans av vagnen och lite på tvären.

Idag har den äntligen kommit. Lillasysters vagn. Helt galet snabb leverans verkligen. Jag har beställt vagnen från babyplus.nl. Den skickades från Holland för några dagar sedan och idag fick jag ett sms om att jag antigen kunde få den utkörd eller om jag ville hämta  upp den själv. Ivrig som jag är så valde jag att hämta upp den själv, då jag vet att den fanns att hämta hos posten. Smidigt att hämta ut den, dock vägde paketet en del, så det var tur att Rickard var med och bar 😉

När vi kom hem packade vi upp vagnen och monterade ihop den. Barnen var snabba med att hjälpa till såklart, det börjat nog bli mer verkligt även för dom att det faktiskt ska komma hit en bebis.

Dom började köra runt med vagnen och övade på hur de skulle köra. ♥

Jag beställde även till en del tillbehör till vagnen..

Jag ska fotografera hela vagnen och tillbehören imorgon i dagsljus så ska ni få se, den gråa färgen på suffletten osv är verkligen SÅ snygg. Vi är mer än nöjda och det ska bli roligt att få visa er mer av den.

Nu börjar det kännas mer och mer verkligt när det faktiskt står en vagn och väntar här i vardagsrummet. Vi har även gått in i vecka 30 idag. Så nu är det 10 veckor kvar. Det känns bra, jag känner mig inte färdig med graviditeten ännu, men vet att jag kommer göra det framöver.

Jag pratade med min älskade vän Madde tidigare idag.. Hon har det lite bökigt nu såhär i slutet, med en bebis som med rumpan ned lite på tvären. Jag försökte peppa henne allt jag kunde, men det var svårt idag. Jag tycker så synd om henne och håller alla tummar att det går bra för henne. Ni kan läsa hela hennes story här. ♥ In och peppa henne lite! ♥

Nu blir det lite snacks i soffan innan jag somnar, imorgon har jag en del att fixa med.. Jag ska ut i förrådet och leta rätt på en sak som jag behöver till min överraskning jag planerar. Sedan ska jag fixa till Leia som ska iväg på kalas hos sin bästa vän Alicia, det var kalas i bowlinghallen så hon är riktigt peppad! ♥

Vi hörs imorgon. Puss och tack för att ni finns.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *