Graviditet Leona ♥,  Vardag

Leverans till mini och nu ska jag åka och lukta på lilla bebisen.

Kikar in lite snabbt på kvällskvisten. Har ni haft en bra dag? Vet ni att jag vaknade upp nästintill smärtfri imorse , foglossningen kändes som bortblåst och jag kände mig lätt som en fjäder. Tjoho vad livet är underbart ändå. Tills nu i eftermiddag så har det kommit tilllbaka. Jag njöt iaf under tiden det var bra. ♥

I eftermiddags hade vi fått ännu ett paket paket att hämta ut. Barnen var ivriga och ville hjälpa till att öppna.


Det lilla babynestet till mini var det som hade kommit, och jag fick nu två bebisar här hemma. ♥

Nu ska jag smyga iväg på ett litet äventyr. Jag ska nämligen åka och få lukta på Maddes lilla bebis. ♥

Kikar in sen!

Kram

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.