Okategoriserade,  Vardag

Lite nytt till hemmet…

Måndag, och barnens första dag på dagis efter en långledighet.  Vi fick ännu längre ledighet förra veckan pga feber som kom på snabbvisit hos båda barnen. Skönt när det går över fort hos de små då jag alltid tycker så synd om dom när de är sjuka. Jag fixade med massa onödigt ont som pappers arbeten, åkte på lite ärenden och redigerade lite bilder.

Senare åkte jag iväg och införskaffade mig lite nya blommor. Vi behöver fylla på med sånt både invändigt och utvändigt , men när jag kom dit så fanns det så mycket att välja mellan att jag inte riktigt kunde bestämma mig vad jag ska skulle köpa, så jag köpte på mig lite och så ska jag åka tillbaka när jag har kommit på hur jag vill ha det 😉

_MG_5554 _MG_5550_MG_5555_MG_5562

Nu ska jag sätta mig och redigera mer bröllopsbilder, det blir en del den här årstiden.
Visar er lite inspiration imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *