Graviditet nummer 3 ♥ Okategoriserade Vardag

Mammakläder till glammiga mammor och tack för alla gissningar.

24 november, 2016

God morgon världen.

Tusen tack för alla gissningar ni kommit med i förra inlägget. Det är olika gissningar från er alla, och jag har förstått att bebis måste ligga på ett visst sätt för att man ska se nuben tydligt, och som sagt, det var en envis en där inne, för när vi var på ultraljudet fick barnmorskan ha lite tålamod.. för bebis ville mest visa upp sin rygg 🙂
Men vi får se vilka som gissat rätt sen. 🙂

Bara några veckor efter att jag blev gravid så växte jag ur mina bhar, typ allihop som jag har.. Så jag fick beställa nya. och nu för tiden finns det verkligen så fina bhsar, amningsbhar som är både fina och otroligt sköna.
Jag beställde två och de är redan mina favoriter. jag har visat en liten tjuvkik på dom här inne förut.

_14A2181_14A2183_14A2186
Jag beställde dessa från Glammom.se och inte nog med att de har snygga och sköna bhar, de har snygga mammakläder också, mina tidigare graviditeter har jag aldrig handlat mammakläder. Det har aldrig funnit något som passar, mammabyxor osv var liksom förstora förutom uppe vid magen. Så jag har alltid haft de mina tidigare kläder. Men eftersom det kommit så mycket snyggt så kommer jag definitivt shoppa mammakläder när magen börjar växa lite.. just nu känner jag mig mest uppsvullen. ♥ Jag såg att glammom just nu har rea med upp till 70%off, så passa på att fynda. Ni kommer direkt till rean –>HÄR<–

Ville bara kika in och säga tack och i eftermiddag kommer jag visa upp ett bra blackfriday erbjudande som ni inte vill missa 😉

Kikar in lite senare. ♥

Kram på er.

Läs också..

1 Kommentar

  • Reply Mirre 24 november, 2016 kl. 21:32

    Men ohh superfina

  • Lämna en kommentar