Graviditet nummer 5♥,  Vardag

Många längtar, imorgon gick vattnet och vill ni se?

Vi är många som väntar och längtar här hemma, även han som står bakom kameran verkar vara otålig nu hihi. 🤎

Igår hade jag en dag full med förvärkar…. några kom tätt så man nästan började undra om det kanske var på g. Jag var helt slut när det var dags att lägga sig, det tog verkligen på krafterna, och jag kände mig nervös att jag inte skulle få sova natten som var. Men natten blev lugn, har “bara” vaknat för att gå på toaletten.

Även dagen idag har varit lugn , så det var lite falskt alarm kan man säga 🙂 imorgon går vi in i v 38+3 , så spännande när allt ska dra igång. Med Lucie gick vattnet på morgonen just den dagen 38+3. Men har en känsla av att vi nog får vänta lite längre på lillasyster. Baserar egentligen det inte på något, mer än att de kanske känns som att hon eventuellt vill pricka in att komma typ nästa helg, då har vi fullt upp så att säga 🙂

Känner mig tyvärr ändå dränerad på energi, vi har verkligen haft en tuff dag här hemma, som att alla barn känner på sig att man är lite låg och jävlas lite extra. Helst så avlöser det ena det andra . Herregud säger jag.. hoppas verkligen morgondagen blir bättre och gladare.

Leona fyller 5 år på fredagen den 27 maj, sen har Leia dansuppvisning på lördagen med hennes dans, mycket repetitioner både på fredagen och lördagen , samt själva uppvisningen. Sen eftersom vi har två födelsedagsbarn här hemma först Leona och sen Lowa som fyller den 3/6 så har vi preliminärt sagt att vi ska ha kalas på söndagen den 29e 🤎. Ska jag va dunderpreggo denna helg så känner jag redan när jag skriver det hur trött jag är , hur ska jag orkar allt 🙂 men skulle inte förvåna mig om hon bestämmer sig för att titta ut någon av just de tre dagarna, tänk hon kanske får dela födelsedag med Leona. Det är så himla spännande. Eller så blir hon en junibebis, antingen kommer hon på bf och delar födelsedag med Maddes dotter Tuva-Li eller så går vi över ett par dagar så hon delar födelsedag med storasyster Lowa. 🤎

Älskade Lowa. Kan inte förstå att du blir 10 år snart, var har alla dom åren sprungit iväg, världens mest envisa och något surskallig unge, men också ett stort hjärta , många frågor och funderingar och massa kärlek🤎

Nu sover de minsta sen en stund tillbaka, lite egentid med de stora innan jag ska sova, jag är verkligen så trött känner jag. Hoppas på ännu en natts sömn och en bättre morgondag 🙂

Är ni sugna på att se hur bedsidecribet blev i vårt sovrum förresten? Kanske kan kika in och visa er imorgon, fotade det nämligen häromdagen 🤎

Va rädda om er och förlåt för ett gnälligt inlägg 😉

Kram / Angelica

En kommentar

  • MH

    När ni har som mest ska du se att den där lilla flickan ämnar komma till er. Men det är så livet är det går inte att säga exakt vilken dag och tid, det är naturens under.
    Hoppas du kan vila dig inför det största i livet ett nytt litet barn.
    Må väl/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.