Morgonmys och håll utkik i bloggen

God Morgon finingar.
Vi fuskar lite och har redan tagit semester, så härligt! Rickard och barnen är ledig i fyra veckor framåt. Så vi ska snart packa in oss i bilen och åka ner mot stranden, får se om jag vågar ta mig ett dopp eller inte 😉 Tydligen ska det vara ca 19 grader i vattnet så jag borde ju kunna ta ett dopp 🙂

Kvällen igår var kämpig, Leia har kommit in i någon riktig trotsperiod. Hon är som en liten minitonåring som inte klarar av att få ett nej. Häromkvällen sa hon att hon ville flytta hemifrån… När hon säger det just då så blir man ganska frustrerad. Men såhär i efterhand så kan man ju skratta lite åt det 🙂
Jag hoppas detta kommer lägga sig, men jag vet ju alla barn har sina perioder i livet. 🙂

För er som är intresserade av en kärleksfotografering i samma stuk som Therese & Emil fler bilder ni HÄR .
Håll utkik i bloggen, för det kommer komma ett fint erbjudande till er på just detta! <3
_MG_7014

Nu ska jag packa in barnen i bilen och åka ner mot stranden. Vi hörs ikväll!
Kram alla fina ni <3

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer