Graviditet Leona ♥,  Vardag

När det inte blir som man tänkt sig, och tipsa mig om vaggor!

Vi tog med en liten picknickkorg och en filt. Jag såg framför mig hur vi skulle sitta och mysa , äta gott och njuta av solen. Vi stannade till vid ett ställe som jag fotat ett bröllop på en gång för några år sedan. En ganska öppen slätt helt enkelt! Och vi fick fika snabbt för vi höll på att blåsa bort. Det blir inte alltid som man tänkt sig haha. Dock hade vi det väldigt mysigt <3

Hittade bilderna från när jag fotade bröllop på samma plats, dock hade vi mycket bättre väder då 🙂

Anledningen till att vi åkte iväg till Linköping var för att kolla på Vagga som jag skrev tidigare. Men tyvärr fanns inte den som jag har kikat in på nätet. Jag som aldrig har haft vagga tidigare känner mig lite ny på detta, men efter att ha mätt och grejat här hemma så blir det perfekt med en vagga i början, eftersom vi kommer bo väldigt trångt innan flytten till huset. Ni som använt er av vaggor, har ni några tips på någon bra? Eller något bra funktion som man inte bör vara utan. Jag har kollat in Trolls vagga nicole, hade hoppats på att den fanns i Linköping så vi kunde kollat på den live. Men jag tror det blir denna och då får vi helt enkelt köpa online, jag gillar ju att nätshoppa så inte för det 😉

Har ni något tips på en bra vagga så tar jag tacksamt emot detta.♥

Vi gick in på Lindex en snabbis också, jag behövde fylla på förrådet med sexiga gravidtrosor 😉 Men finns det något skönare? Det skaver inte in överallt ;P Så blev det lite shopping till lillasyster. Leia och Lowa hittade fina strumpor och en jumpsuit de ville köpa. ♥ Det är så mysigt att det blivit så engagerade.


Har blivit lite småkär i denna mintgröna färg, så jag är glad att barnen valde just denna. =)

Nu lite soffmys med barnen innan det är läggdags för dom. Helgen går som vanligt galet snabbt och denna dag har gått extra snabbt eftersom vi ställt om klockan.

Ta hand om er ♥

Puss & Kram / Angelica

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *