När håret lever ett eget liv och tävling.

Under hela den här graviditeten så har mitt hår minst sagt levt sitt egna lilla liv. Det suger åt sig färger på det mest konstiga sättet, det värsta var i början av graviditeten och jag gick till Jenny och färgade som vi brukade och håret blev blått! Jenny stackarn fick nog lite panik då vi färgat på samma vis alla gånger. Tills jag berättade att jag hade en bebis i magen, då förstod hon genast vad som hade hänt! Hon är så grym för hon kan alltid rädda situationer, jag hade nog fått panik. 🙂
Sen dess har vi varit lite försiktiga, och vi har kommit överrens att stora förändringar gör vi när bebis kommit ut istället 😉

Idag färgade vi botten med en blond färg och gjorde även slingor. Det ger en liten mörkare känsla än att vara helblekt vilket jag var ute efter, så jag är så sjukt nöjd! Håret fick ett litet lagom lyft helt enkelt.

 

Före och efterbild! 🙂 Håret fick också en lite mer kallare ton och det gillar jag! ♥

Idag hade jag även fått två paket på posten, ännu ett från kappahl, hade varit bättre jag beställt allt på en och samma gång 🙂  Sen fick jag även hem en till skötväska, den jag har är jag redan supernöjd med så inte för det 🙂

Men tänker att det kan vara bra med två och variera lite 🙂 Visar er den nya i morgon <3

Just nu har jag en pågående tävling på min instagram när ni har chans att vinna ett gravidbälte. Så gå in och tävla, ni hittar mitt konto på @angelicasandberg.se

Har ni sett att man nu kan följa bloggen via bloglovin, det är flera som efterfrågat det så nu är det fixat 🙂

Vill även passa på att tipsa om en härlig tjej som jag följt i många år nu. En hundtokig mamma som tycker om att fotografera. Jag tycker absolut ni ska besöka hennes blogg HÄR

Kram på er finisar!

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer