När nerverna sitter utanpå..

God kväll, har ni haft en fin dag? Jag har suttit mycket och förberett och letat inspiration för inköp till våren.  De finns så mycket fint, älskar verkligen jobbet med inköp av inredning och allt vad det innebär. Ser fram emot en helg i huvudstaden och fylla på huvudet med massor inspiration. Ska ni till Formex?

Imorgon ska jag fota lite miljöbilder på några vårnyheter vi fick hem nu i eftermiddags , tänk att jag även får blanda in mitt jobb son fotograf. Få vara kreativ och skapa.. ni får se imrogon, jag tror ni kommer tycka om det… 🙂

Men det får mig oxå att sakna vissa saker som jag fotade mycket mer förr. Bröllop och kärlek..  nu i somnar blev mina planer annorlunda så jag har fått tacka nej till bröllop eftersom lilla mini kommer <3

Men ibland längtar man tillbaka till att skapa kärleken genom kameran.

IMG_4571 IMG_4572 IMG_4573IMG_4576IMG_4577IMG_4578IMG_4579

Barnen sover sedan en stund tillbaka… sövningen idag gick bättre än igår. Idag fick jag krypa ner tätt intill Leia och sjunga för henne. Hon ville vara nära, jag trallade på alla möjliga låtar och bland annat sjöng jag om ”kungens piga”. En låt som min mormor sjöng för min mamma som lite och som fått följa med vidare.. Leia gillar den och jag blir varm i hjärtat <3 Sjöng även jag jag måla hela världen lilla mamma, en låt som alla mamma och hennes syskon sjöng på mormors begravning. Utan att tänka mig för så kände jag hur tårarna börja rinna och att jag fick harkla mig. Inte så smart att sjunga sånna känsliga låtar och vara gravid kanske. Tror Inte mina hormoner är som dom ska. Samtidigt som jag kan skratta så jag nästan kissar på mig då kan det vända och jag istället gråter av både sorg och lycka <3 Nerverna är utanpå minst sagt.

dsc_2735_175454820

Lilla mormor om du visste vilket avtryck du gjort på oss alla , älskar och saknar! <3

Va rädda om varandra!

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer