Vardag

Nu kan jag äntligen berätta!

God kväll på er!  Hur har ni det?
Vi har precis käkat kvällsmat, Rickard bjöd på god lax i folie med potatis, tänk att jag förr inte ens åt fisk, nu tycker jag verkligen det är så gott.
Vi har en ledig helg och vi har passat på att färdigställa lite här hemma, sånt som lister i hallen som vi inte färdigställt sen jag målade om från vitt till greige.
Ångrar mig inte en sekund, och nu är jag sugen på att måla om på fler ställen, har länge varit inne på att testa detta med kalkfärg, sa till rickard att jag ville måla om köket men då bara skaka han på huvudet. Han blir lite trött på mig när jag ska måla hela tiden, Men jag tänker att jag ska få honom att vilja måla om fondväggen i sovrummet, så kommer han förstå hur snyggt det är 😉 Vi har nämligen köpt nya sängbord som jag blev väldigt nöjd med ♥Har även köpt en ny sänglampa som jag tänker att vi också ska få upp på väggen, är det något som vi har varit dåliga på sen vi flyttade hit är att bara renovera färdigt allt men sen inte liksom riktigt färdigställa eller inreda riktigt ordentligt, men jag tänker att det ska bli ändring på det.
Lyxade till det och köpte en liten fredagsbukett också, det var så längesen. Jag blir alltid så himla nöjd när jag får hjälp av Malin på Viblomman här i stan, hon får alltid till det lilla extra när jag berättar hur jag tänker i huvudet, och denna gången vågade jag mig på lite färg.♥

Minns ni att jag skrev för ett tag sen att det skulle hända massor roligt framöver? Nu kan jag äntligen berätta, det är nämligen så att Rickard ska börja på nytt jobb, och börja jobba här i Motala igen. Känns så bra att ha honom på hemmaplan igen, och han kommer få mycket bättre arbetstider, vilket kommer underlätta för våran familj något otroligt. Så himla skönt att båda slipper att pendla och att han faktiskt kommer finnas lite mer tillgänglig, så det firar vi extra i helgen nu när allt äntligen är färdigt! ♥
Han börjar på det nya jobbet 1 oktober, så det längtar vi verkligen till.

Idag när vi köpte lister till hallen så passade vi även på att köpa på oss lite reglar, jag har nämligen tänkt att vi ska bygga en ny säng till Leona, hon börjar bli stor för spjälsängen. Vill ni att jag visar er vad för säng och hur vi gör? ♥

Hoppas ni har en härlig helg, Puss på er fina, och tack för tipset på era olika kyl och frys som ni har, jag uppskattar det verkligen! ♥

 

Platsen för bloggintresserade

En kommentar

  • Lotte

    Vad ska han hitta på nu? vad gjorde han innan? Grattis till hans nya jobb 🙂
    Jaaa, jag är nyfiken på vad ni ska göra för säng till Leona, älskar när du visar er inredning så man kan få lite tips och idéer. Har ni kvar ert företag?
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.