Trädgård och odling,  Vardag

Nu opereras hon och lite blomster.

Trots att det är massor med snö utanför fönstret , så är längtan här inne efter våren stor. Jag har fått några av mina dahlia knölar. Förra året hade jag redan börjat att förså dom , men än har jag inte kommit så långt. Jag behöver fixa he lite jord och sen åker de ner rätt ner i påsarna. Det är något speciellt att följa denna lilla resa, från att du sätter ner knölarna i jord , tills att skotten kommer, sen när det är dags att äntligen plantera ut, för att sen vänta och vänta på den första blomningen.
Tänk att vi har den bästa tiden framför oss nu. ♥

Dessa söta små knölar kom i fina påsar, hur fint ändå? Små detaljer som kan göra att man känner sig lite extra glad. Jag ska verkligen försöka ta tag i att börja med alla mina fröer som jag beställt.

Har inte fått ner varken mina kallsådder eller ens mina luktärt, SÅ dåligt av mig,här är några av de jag har handlat hem, men ska sätta lite fler, vill så gärna kunna plocka massa olika sorters buketter i sommar, tyvärr är jag lite begränsad när det kommer till utrymme var jag ska sätta allt i trädgården, men det får helt enkelt bli en senare fråga. ♥

Till något annat, idag har min mamma äntligen fått tid för operation, sedan hon opererade sig för sina tarmvred så har hon sedan dessa haft stora problem med brock på magen. Sen blev det pandemi och allt hamnade på paus, hon har verkligen haft stora besvär av dessa, både sökt akut för det men också sökt vänligt då hon verkligen behöver få hjälp med detta ,Tillslut fick hon äntligen tid, och den tiden är idag. Min lillasyster skjutsade henne tidigt imorse till Norrköping. Än har vi inte hört något och det kunde ta tid innan hon kunde höra av sig hade en sköterska sagt till min syster, men denna väntan är ju fruktansvärd. Även om detta är en annan typ av operation så är jag ändå orolig för hur det ska gå , det finns ju fortfarande kvar i huvudet när de ringde från sjukhuset till mig och berättade att mamma var dålig efter operationen och hon hamnade på iva. länkar ett gammalt inlägg om det här.

Detta ska ändå vara en relativt “lätt” operation och tanken är att vi ska hämta hem henne imorgon. ♥
Så håll gärna en lite extra tumme för henne idag.

Kram/ A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *