Planering för övervåningen och nyårsplaner! ♥

Sitter i soffan och försöker avlasta min kropp, idag är den helt förstörd.
Idag tog jag med alla barnen ut till en hinderbana en sväng så de fick leka av sig lite, men Leona orkade inte gå hela vägen tillbaka till bilen så jag fick bära henne, så nu får jag sota för det känner jag. Det är verkligen inte optimalt när Rickard slutar 19.. nästa år ser hans schema bättre ut, så det känns bra! ♥

Nu ska jag berätta vad vi har för lite roliga planer inför vår övervåning,  vi har kommit på hur vi ska göra med den, vi har länge funderat på hur vi ska planera och hur vi ska göra med planlösningen, just nu ser det ut såhär åt ena hållet, bakom min rygg är ingången till barnens rum.

Rickard hittade en inspirationsbild av en slump på Facebook, på hur vi tänker att vi ska bygga om övervåningen till fler rum. Vi behöver verkligen inte ha ett stort allrum som det är just nu, utan tanken är att vi ska bygga något liknande detta.

Då kommer vi få ut så många rum som vi behöver vilket jag tror blir riktigt bra:)
Men det är ju ett stort projekt så jag vet inte riktigt när vi känner att vi ska börja med det. O det är ju faktiskt ingen brådska än heller:)
Men vad tror ni, visst kommer det väl bli bra? Känns skönt att ha en plan iaf hur vi vill att det ska bli framöver=)

Imorgon är det nyårsafton, det känns riktigt galet, tänk att vi snart går in i 2020 vilket betyder året då bebis kommer anlända. Dessutom ganska tidigt på året, tror det bar kommer svischa förbi så är bebis här, även om dagarna är väldigt kämpiga. Jag hoppas och tror at jag får hjälp av läkaren när jag får tag i dom den 2a januari, de måste hjälpa mig, bryter ihop i gråt annars.
Vi är bortbjudna till Madde & Micke imorgon, vi firar alltid in det nya året tillsammans, och imorgon är inget undantag. Det känns riktigt lyxigt att få åka iväg och få det mesta serverat med tanke på att jag är så begränsad, de är så fina, tar alltid hand om en lite extra när man behöver det. ♥ Tänkte på det, alltid är det någon av oss som är gravid kring nyår, är det inte Madde så är det jag, och ett år var vi tillomed gravida tillsammans.
Ser fram emot ett härligt nyårsfirande. ♥ Spralliga och lekfulla barn. Det ska bli roligt att se Leona och Mathilde busa, idag fick Leona en film skickad , en film på Mathilde där hon säger att Leona är bäst. Alltså så himla söt! ♥

Gott nytt år från oss, om jag inte hinner kika in imorgon! Nu håller vi tummarna för att 2020 blir grymt, och jag hoppas vi slipper sjukdomar och att min mamma får hålla sig frisk så hon slipper skrämma slaget på oss alla. ♥ Ni kan läsa mer om vad min mamma råkade ut för HÄR,  ♥

Puss & kram / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer