Okategoriserade Vardag

Rubbad sömn , God morgon!

19 januari, 2017

God morgon. Idag skulle jag bara vilja ligga kvar i sängen, så trött verkligen. Hade svårt och somna igår ikväll , precis när jag skulle somna så började mini dansa disco. Första gången som min sömn blir rubbad på det viset, men jag vet att det absolut inte är den sista. Dags att börja vänja sig 😉

IMG_4600

Dock väldigt mysigt och få sömnen rubbad av detta, hellre det än en snarkade Karl haha ;p

Idag blir det en dag vid datorn, pappersarbete och även förbereda inför exponeringar som vi ska ha. Sen ska vi hen och ladda inför Formex imorgon och Lördag. Har redan sett många montrar jag kommer vilja gå till. Ni som hängt här ett tag vet hur svag jag är för rosa.

Jag blev kär i dessa vaser verkligen!!

IMG_4596

I eftermiddag ska vi hem till min mamma som fyller år idag!

IMG_4602

Lowa ville skicka en bild innan hon stack iväg till dagis ,  för att önska grattis. Alltså den där pussmunnen <3

Hoppas ni får en fin dag , kikar in ikväll!

Love!

Läs också..

1 Kommentar

  • Reply Mirre 19 januari, 2017 kl. 10:08

    Puss puss på er och jag har också sovit dåligt inatt tösen har vaknat fler ggr

  • Lämna en kommentar