Graviditet nummer 4 ♥ Vardag

Rutinultraljud och vem tror ni det är?

16 oktober, 2019

Heej. Hur har ni det?
Hos oss har det i vanlig ordning varit lite mycket, vi har varit krassliga så vi har fått avboka både namngivning och jag fick tacka nej till ett event som jag gärna hade åkt på. Men det kommer fler gånger!

Renoveringen av tvättstugan är i fullgång, väggarna är färdigmålade och den gamla diskhon är utriven, den tog otroligt mycket plats, så nu har vi påbörjat det nya, det kommer bli så fint när allt är färdigt. Men vi stressar inte fram något , utan tar det i våran egen takt så vi verkligen hinner känna efter under tiden hur vi vill ha det. Den är så otroligt liten och vi har tre dörrar på detta lilla utrymme, en ut i garaget och en ut på altan och sen dörren in till själva tvättstugan, så det gäller verkligen att maximera utrymmet, men jag tror det kommer bli bra, ska visa er sen när det är färdigt ♥
Rickard är ledig i helgen så kan tänka mig att han fortsätter då.

Imorse åkte han iväg tidigt till Stockholm, han har möten i dagarna två så inatt ska jag sova utan honom på jag vet inte hur många år, det känns väldigt märkligt och jag som är så hormonell just nu är en aning fjantig, så det blev ett par tårar imorse, men nu känns det lite enklare. Allt handlar ju såklart om vana, och säkert nyttigt att få sakna varandra lite extra också. ♥ Imorgon är han hemma igen!

Igår var vi också på rutinultraljud, äntligen var det dags att få se lille bebis igen. Jag har ju som ni vet tidigare varit lite orolig och nojig, har svårt att sätta fingret på vissa känslor och försöker på någotvis förbereda mig på det värsta. Egentligen vet jag inte varför för det är ju helt idiotiskt, jag vet ju det. Plågar ju bara mig själv. Men nu känns det mycket bättre efter igår, vi hade en ganska sen tid på mödravården, så det var en stor väntan igår. Men att få komma upp till mödravården och bli omfamnad av världens bästa Marie, så blir man lugn bara av det. ♥
Sen att få se lilla bebisen, alltså lika magiskt varje gång, även om detta är bebis nummer fyra. Man blir så lugn i hela själen när man ser det lilla hjärtat. Det är en riktig liten akrobat i magen, när Marie satte instrumentet på magen så låg bebis helt dubbelvikt åt helt fel håll med fötter och händer på samma ställe. Men snälla lilla bebisen ska du ligga såhär hihi. Men sen efter en stund så rätta det till sig, vi kunde se att allt såg bra ut, en frisk och vild liten bebis. Hicka gjorde den också. Så mysigt. Moderkakan som på förra ultraljudet låg i framvägg har nu lagt sig tillrätta högt upp och i bakvägg istället. Helt perfekt!

Sen så fick vi också reda på vad det är för lite filur som bor därinne. Vi fick veta, och åkte hem och överraskade våra mammor och barnen. Jag hade redan planerat att de skulle få smälla ballong och en liten konfettibomb. Det blev verkligen lyckat!
Vill ni också överraska på ett roligt sätt om ni är gravida och vill avslöja könet för era nära och kära, så kan jag tipsa er om att ni ska kika in hos myperfectday.se, de har en uppsjö av massa fina saker till det, och även massor andra fina dekorationer för alla tillfällen! ♥

Det var så roligt att få dela denna lilla stund tillsammans med våra barn och våra mammor.
Jag var extra känslig att just min mamma deltog, det var viktigt för mig. Med tanke på hennes resa hon gjort och för månader sen så låg hon på Iva i Norrköping, jag höll hennes hand så hårt, och jag var livrädd för att hon inte skulle överleva.♥ Hon snuddade verkligen vid döden. Hemskt att behöva uppleva och stå bredvid. Så jag är väldigt tacksam för att hon överlevde och mår så pass bra som hon gör idag, även om hon tyvärr inte är helt frisk än, och ännu en operation väntar, så är jag ändå tacksam. Tacksam att hon finns vid vår sida och får vara med om denna resa tillsammans med oss igen. ♥ Sen skulle jag aldrig kunna umgås med min mamma hundra dagar i veckan, då hade jag blivit galen haha. Men det är ändå så fint att hon finns i våra liv. Jag är tacksam och blödig till max. Hormonerna sprutar verkligen inifrån. Tacksamhet är bara förnamnet.

Det blev en riktig smäll och mycket glädje! På något sätt så blev det mer verkligt efter igår, iallafall för mig. ♥ Sen tar jag inget för givet, MEN, jag har lovat mig själv att låta mig våga vara glad.

TUSEN TACK för att ni alltid kikar in här, jag ska hålla er lite på halster tills jag avslöjar vem som bor där inne. ♥

Så länge får ni GÄRNA fylla mitt kommentarsfält med vad just DU tror!
Kram / Angelica

Läs också..

25 Kommentarer

 • Reply .Monica 16 oktober, 2019 kl. 15:28

  En liten tös❣️
  Monica

 • Reply Agneta 16 oktober, 2019 kl. 15:29

  Hej Angelika. Jag tror det är en liten pojke. Ser helt fantastiskt ut. Livets under. Happy hoj?

 • Reply Linda 16 oktober, 2019 kl. 16:54

  Tror på en liten kille ?❤

 • Reply Ann-Sofie 16 oktober, 2019 kl. 17:04

  Flicka! ?

 • Reply Anna-Maria 16 oktober, 2019 kl. 17:22

  Tror på en lillebror denna gången

 • Reply Mammi 16 oktober, 2019 kl. 17:45

  Jag vet ? Vaddå inte umgås med mig alla dar i veckan?
  Ni vill ju att jag ska flytta till er?? Jag är också tacksam för att jag kan o får va med?❤️

  • Reply angelica 16 oktober, 2019 kl. 17:59

   Hahaha säkert! ?? så skönt att ha ett normalt avstånd tycker jag hihi, <3

 • Reply Louise 16 oktober, 2019 kl. 18:03

  En liten pojke tror jag?

 • Reply Carro 16 oktober, 2019 kl. 18:20

  Flicka

 • Reply MH 16 oktober, 2019 kl. 18:31

  Jag tror det är en liten pojke, som jag skrivit tidigare, vi får väl bida tiden.
  Må väl/MH

 • Reply Annika 16 oktober, 2019 kl. 18:39

  Åh, livets mirakel ❤️
  Jag gissar på en liten kille ? På den fjärde vänder det sägs det. Stämde för mig som först fick tre killar och fjärde blev en tjej. Samma för min mamma, jag har tre äldre bröder. Spännande, låt oss inte vänta för länge innan du berättar ? Kram

 • Reply Karin 16 oktober, 2019 kl. 18:47

  En flicka tror jag
  Tyckte mig kunna och läsa på konftein

  • Reply angelica 16 oktober, 2019 kl. 19:37

   Hade två olika konfetti, en för kille och en för tjej 🙂

 • Reply Khadijah 16 oktober, 2019 kl. 21:01

  En liten pojke tror jag.

 • Reply Ewa Svensson 16 oktober, 2019 kl. 21:26

  Jag tror på en pojke ?

 • Reply Gina 17 oktober, 2019 kl. 09:17

  En liten kille gissar jag på❤️

 • Reply Bobbie 17 oktober, 2019 kl. 09:29

  En liten flicka till ?

 • Reply ANNCIE 17 oktober, 2019 kl. 09:47

  Grattis till det lilla knytet som du när på jag tror att.det blir en liten lillebror denna gång ?
  Ha det så jättebra kram från Anncie o Belse

 • Reply Anette 17 oktober, 2019 kl. 10:43

  Jag tror ni får en liten kille ???❤️ Du har så fin mage ?

 • Reply Sanna 17 oktober, 2019 kl. 12:45

  Det där me o va känslig känner jag igen mig sååå väl i!? Mannen åkte bort i fre morse o kom hem lör em. På fre kväll när vi pratade så kom det tårar för mig. Haha! O jag är inte ens gravid ? men mått dåligt överlag. Det har varit mycket så utmattningen har gett sig till känna. O min värk i kroppen varit värre. O då blir jag så känslig. Vill ha honom hos mig ❤ Vi har varit ifrån varandra en vecka som längst, o det har ju gått. Men då mådde oxå jag bättre.

  Ang bebisen så tror jag på en till tjej ? men ändå en pojke! Haha! Kan inte bestämma mig så garderar mig ?
  Ta hand om dig!!??

 • Reply Karin 17 oktober, 2019 kl. 13:18

  Jag såg det nu 2 olika

 • Reply Jessica 17 oktober, 2019 kl. 13:34

  Jag tror en pojke !

 • Reply Louise 18 oktober, 2019 kl. 13:04

  Tror på en lillebror ?

 • Reply Niobarnsmamman 19 oktober, 2019 kl. 19:42

  Jag gissar på en pojke. Men härligt med en bebis oavsett kön.

 • Reply Lina 21 oktober, 2019 kl. 20:36

  Jag tror att det är en liten pojke i magen ?

 • Lämna en kommentar