Renovering huset

Såhär ser det ut just nu, och en liten tillbakablick.

-i samarbete med kilandsmattor.se-

God morgon, hoppas ni har sovit gott.. Här har vi haft en lång morgon,vi låg kvar lite extra länge idag i sängen och njöt av att klockan inte ringde tidigt. Även om jag ska jobba i helgen så har vi ändå denna morgon tillsammans, färska frallor och äggröra till frukost. ♥

När vi flyttade in i huset och renoverade barnens rum på övervåningen, bytte vi även ut golvet, ska uppdatera er lite förebilder innan.


Kände att det bubblade upp massor av jobbiga känslor när ja grottar ibland de gamla bilderna. Jag har svårt att kolla på det som varit, jag vill bara förtränga, men när jag känner mig lite mer redo så ska jag utsätta mig lite mer, titta igenom alla bilder och jobba med att acceptera. Det är det absolut svåraste.

Men nu tillbaka till barnens rum. Vi har sedan vi renoverade första gången hunnit byta färg på Leias ena vägg, hon har själv valt en grå/grön färg. Supersnygg.

Den ser lite olik ut beroende vilket ljus som kommer in. Ibland slår den lite mer i grönt och ibland lite mer åt det gråa hållet. ♥
Och Lowas rum har hunnit få en extra vägg till i sin rosa färg vi valde på väggen. Så nu har hon hälften rosa och hälften grå!

När vi köpte vår nya säng till oss så fick barnen ta över våran gamla vilket blev väldigt bra. Barnen har sedan länge också önskat sig heltäckningsmattor till sina rum och jag beställde hem det för flera månader ser,  men de har legat länge som två rullar på övervåningen,  tills vi tog tag i det.
Det blev verkligen så mycket mer ombonat och barnen är glada över att kunna sätta ner tårna på morgonen i en mjuk matte istället för ett kallt golv 🙂
Det är en del kvar att fixa , funderar på att skaffa en sängkappa till sängarna och sen behövs det lite mer på väggarna för att göra det ännu mer ombonat. Men man får lära sig att ta ett steg i taget.
Nu håller vi just på att renovera tvättstugan, en liten budgetrenovering, men det blir SÅ mycket bättre än innan.


Visst är mattan fin, den påminner om våran matta som vi har i vårat sovrum.
Denna matta kommer från en av mina favoritbutiker när det kommer till mattor, Kilandsmattor.se, och vi valde modell Montella, ni hittar den HÄR. En väldigt prisvärd matta i fin kvalité. Så går ni i tankarna om att lägga in en heltäckningsmatta så tycker  ni ska kika in där. De har en hel uppsjö av heltäckningsmattor i olika färger, men också andra mattor till hemmets alla rum.

Känns roligt att kunna dela med mig lite från vårt hem ♥

Nu ska jag mysa med barnen lite extra innan jag ska åka iväg mot jobbet.
Hoppas ni får en underbar Lördag.  Va rädda om er!

Kramar/ Angelica

9 kommentarer

 • Fia

  Åh så fina rum flickorna har, så härligt med heltäckningsmatta, jättefint! Kul att få se! Skulle vara kul att få se vardagsrummen också, man har ju kunnat ana på bilder att ni möblerat om. Heminredning och housetours är det roligaste på bloggar tycker jag, och få se små glimtar från vardagslivet med äkta otillrättalagda, ostylade bilder. Ha en fin helg!

 • Ida

  Vi har precis köpt hus och funderar just på vilken färg vi ska ha i hallen, den grå/gröna i Leias rum var ju supersnygg! Du kommer möjligtvis inte ihåg vilket märke samt färgkod?

  • angelica

   Hej, vad roligt med huset 🙂
   Visst är den fin, det är Intense paris från Nordsjö som vi målat med. Leia valde den själv och är supernöjd! Lycka till med nya huset! Kram

  • angelica

   Nu har jag inte råkat ut för så många stora fläckar på mattorna ,men om jag gör det så använder jag våran ångmaskin för att lätt tvätta av med.
   Men dagen heltäckningsmattor är så himla enkla att hålla rena!

   Du får fundera några varv till men tror inte du skulle ångra dig 🙂 Det blir så ombonad och mysigt!
   KRAM

 • Jennifer

  Ser så himla mysigt ut med heltäckningsmattor. Men med min bacillskräck blir jag så osäker, haha! Tänk om magsjukan skulle komma och ungarna kräks på mattan, eller en flaska välling tippas ut. Hur gör man rent den? ? Mina referenser går liksom till heltäckningsmattan som satt i huset, som var ilagd på 70-talet. ? De nya kanske det gå att få bort kräkfläckar på? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.