Såhär ser det ut just nu, och en liten tillbakablick.

-i samarbete med kilandsmattor.se-

God morgon, hoppas ni har sovit gott.. Här har vi haft en lång morgon,vi låg kvar lite extra länge idag i sängen och njöt av att klockan inte ringde tidigt. Även om jag ska jobba i helgen så har vi ändå denna morgon tillsammans, färska frallor och äggröra till frukost. ♥

När vi flyttade in i huset och renoverade barnens rum på övervåningen, bytte vi även ut golvet, ska uppdatera er lite förebilder innan.


Kände att det bubblade upp massor av jobbiga känslor när ja grottar ibland de gamla bilderna. Jag har svårt att kolla på det som varit, jag vill bara förtränga, men när jag känner mig lite mer redo så ska jag utsätta mig lite mer, titta igenom alla bilder och jobba med att acceptera. Det är det absolut svåraste.

Men nu tillbaka till barnens rum. Vi har sedan vi renoverade första gången hunnit byta färg på Leias ena vägg, hon har själv valt en grå/grön färg. Supersnygg.

Den ser lite olik ut beroende vilket ljus som kommer in. Ibland slår den lite mer i grönt och ibland lite mer åt det gråa hållet. ♥
Och Lowas rum har hunnit få en extra vägg till i sin rosa färg vi valde på väggen. Så nu har hon hälften rosa och hälften grå!

När vi köpte vår nya säng till oss så fick barnen ta över våran gamla vilket blev väldigt bra. Barnen har sedan länge också önskat sig heltäckningsmattor till sina rum och jag beställde hem det för flera månader ser,  men de har legat länge som två rullar på övervåningen,  tills vi tog tag i det.
Det blev verkligen så mycket mer ombonat och barnen är glada över att kunna sätta ner tårna på morgonen i en mjuk matte istället för ett kallt golv 🙂
Det är en del kvar att fixa , funderar på att skaffa en sängkappa till sängarna och sen behövs det lite mer på väggarna för att göra det ännu mer ombonat. Men man får lära sig att ta ett steg i taget.
Nu håller vi just på att renovera tvättstugan, en liten budgetrenovering, men det blir SÅ mycket bättre än innan.


Visst är mattan fin, den påminner om våran matta som vi har i vårat sovrum.
Denna matta kommer från en av mina favoritbutiker när det kommer till mattor, Kilandsmattor.se, och vi valde modell Montella, ni hittar den HÄR. En väldigt prisvärd matta i fin kvalité. Så går ni i tankarna om att lägga in en heltäckningsmatta så tycker  ni ska kika in där. De har en hel uppsjö av heltäckningsmattor i olika färger, men också andra mattor till hemmets alla rum.

Känns roligt att kunna dela med mig lite från vårt hem ♥

Nu ska jag mysa med barnen lite extra innan jag ska åka iväg mot jobbet.
Hoppas ni får en underbar Lördag.  Va rädda om er!

Kramar/ Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg