Graviditet Leona ♥,  Vardag

Skötväskan från Bagasi och jag behöver era tips.

Vi kom iväg till tippen en sväng iallafall. Många bäckar små. Idag har jag kontaktat Platen och i veckan ska vi ner och säga upp lägenheten. Jäklar vad fort det har gått egentligen, när mars är slut så är det bara tre månader kvar tills vi flyttar! Längtar! Även om jag vet att vi kommer ha att göra 🙂 Alla ni nya läsare som kommit hit, om ni är nyfikna på vårt hus så kan ni se en liten tjuvkik ifrån det i ett gammalt inlägg HÄR .

Leia har haft en klasskompis här idag som har lekt och jag har passat på att prova att packa skötväskan från bagasi.se . Jag har fått många frågor om den, så ville visa den lite närmare för er. ♥ Jag har som sagt redan börjat smyganvända den om dagarna, då jag använder den som vanlig väska. 🙂
Det medföljer även en liten skötbädd som man lätt kan använda sig av när man ska byta blöja.

Den känns väldigt smidig och enkel men innehåller många fack och sväljer väldigt mycket saker, jag la i en stor filt, flera ombyten , blöjor och flaska och den kändes inte ens i närheten av full!

Det ingår även fästen till barnvagnen så du enkelt kan hänga väskan i. Jag gillar när saker ingår och man får med allt i ett när man köper något!

Öppnade första paketet blöjor också, ifrån Libero. Jag har verkligen glömt hur små de är, jisses! Varför känns det nästan som är en nybörjare på detta med att få barn igen? ♥
Eftersom det var längesen jag hade en liten bebis nu så har jag en fråga till er, vilka blöjor är bäst? Jag har alltid tyckt om Libero och alltid känt att dom är de bästa, men det kanske har ändrats på dessa fem år? Tipsa mig gärna med era erfarenheter.


Måste visa er ett tillbehör som jag köpte till vagnen, jag känner mig nöjd. En hållare där jag kan sätta telefonen när man är ute och går, Hur bra är inte det? Har alltid haft problem när jag varit ute och gått vart jag ska göra av min telefon. Nu kommer man kunna ha den tillgänglig och tex lätt kunna byta låt på spotify.. Nu har jag kommit på vad jag ska önska mig i 30 års present av Rickard. Ett par airpods 🙂 Men såg att det kostade en hel del visst. Men dom ska tydligen vara grymma har jag hört!
Ni hittar vagnen och alla tillbehör hos Babyplus.nl  ( Inom kort ska jag göra ett samlat inlägg om alla tillbehör jag valde att beställa ) 

Sitter i tankarna om jag kanske skulle ta med familjen till Göteborg i helgen? Vi har blivit inbjudna på ett litet event där, som skulle vara roligt att besöka, men jag har inte bestämt mig riktigt än.. Ska fundera på om jag är sugen på att sitta ex antal timmar i bilen ner till Göteborg, men det lockar lite då det är en av mina favoritstäder 😉

Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på tv.

Ta hand om er!

Kramar / Angelica

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *