Graviditet Leona ♥,  Vardag

Släcka bränder och namn på lilla L i magen..

Ikväll känner jag mig uppgiven, barnen har verkligen satt tålamodet på prövning denna eftermiddag. Varför är vissa dagar värre än andra? Jag vet inte hur många gånger de bråkat, tjafsat om småsaker.. Tack gud att alla dagar inte är sånna. Men man blir helt slut som artist dessa dagar. Efter att släckt den ena branden så börjar nästa tjafs. Tröstar mig med att morgondagen blir bättre, och att vi har helgen i Göteborg att se fram emot. Miljöombyte. Nyttigt för alla kanske.

Jag har kikat lite på mer saker vi kanske skulle göra när vi är där, jag vet ju att familjen gärna inte går runt och shoppar i affärer hela dagarna , även om jag skulle kunna göra det 😉 Men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi har testat på många saker när vi varit där. Volvomuseet har vi besökt, visserligen två år sedan sist. Även Alfons-kulturhus och Universum. Vi får se vad vi hittar på . Det är ganska skönt att inte ha så mycket bestämt mer än att vi ska besöka Livly Stockholms event. =)

Är det bara vi ,eller har ni också svårt att komma på maträtter? Förlåt men jag är SÅ trött på mat. Det känns som man äter samma maträtter hela tiden, och det är svårt att hitta på nya och inspireras. Iallafall i veckorna, man kommer hem från jobbet, barnen är hungriga och man vill ha något som går ganska så snabbt och enkelt men ändå är gott. Funderar om man kanske skulle testa någon form av matkasse, bara för att slippa komma på allt själv? Men har ni tips på någon extra bra kasse isåfall?
Kvällsmaten idag blev gammal hederlig korvstroganoff med ris. Himla gott faktiskt 🙂

Vad har ni ätit ikväll?

Nu har jag gnällt nästan hela inlägget kände jag, men vissa dagar är ju sämre än andra, vore ju konstigt annars. 😛

Vi håller på och diskuterar namn på lilla L i magen också. Nu har vi två namn som vi väljer mellan, man kanske skulle sätta ihop dom till ett dubbelnamn ? 😉
Ena dagen känner man för det ena, nästa det andra. Just nu är det namnet som vi kommit på lite senare.. Alltså inte det vi tyckte först. Barnen vill gärna också det, Leia har redan börjat skriva namnet på lappar ♥ Vi får väl se,vi har ett tag på oss till att fundera.

Imorgon går vi in i v31. 9 veckor to go. Men följer hon sina systrar så kommer hon titta ut lite tidigare, vilket jag hoppas såklart 😉

Nu ska jag se ett avsnitt till av Farang, nu har jag blivit helt fast!
Imorgon blir en bättre dag, det kan väl inte bli annat när det är fredag? ♥

Kram och ta hand om er!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.