Snyggt hår på lunchen och brukar ni fota era små?

Idag på lunchen unnade jag mig en stund hos frissan. Min svägerska är nästan alltid fullbokad så hon klämde in mig under våra luncher idag så jag nu känns håret lite fräschare och jag slipper utväxten. Vi har bokat in en sista färgning i maj också som kommer bli den sista innan förlossningen 😉 Måste ju va snygg i håret på förlossningen haha..

Känner mig som vanligt supernöjd när jag kommer därifrån. Det känns skönt att vi kommit på en metod med färgningen som funkar nu under graviditeten , eftersom vi haft problem med hur mitt hår reagerar just under graviditeten. Får se om jag vågar mig på att färga håret åt det gråare hållet efteråt sen.

Har ni fotograferat era små när de varit nyfödda? Här är det verkligen skomakarens barn. Klart jag fotat barnen , men aldrig en seriös nyföddfotografering på det sättet. Vi får se om jag kanske kan bli bättre denna gång? Vad tror ni?

Hittade några söta bilder som jag fotade 2013,det känns inte som det var så längesen som jag fotade dessa bilder, men Facebook påminner ju det rätta 😉 Detta är lilla Adrian som var min modell när jag ville fota just nyfödda. Minns inte exakt hur många dagar gammal han är, men jag tror inte ens att han var två veckor när bilderna togs, visst är han för gullig?

Har ni fotat era små?

Nu ska jag gå på skattjakt här hemma, Lowa har ritat en skattkarta och gömt något. Ska bli spännande att se vad det är! Rickard är iväg och byter däck på bilen, då blir han lycklig när han får sätta dit sina svarta fälgar 😉

Kikar in lite senare.
Puss & Kram / Angelica

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer