Renovering huset,  Vardag

Svårmöblerad hall..

Så var denna helg till ända. Alltid ska de gå så förbaskat fort. Vi har haft det bra, de stora kidsen som över hos-farmor utan problem. De hade varit så snälla och skött sig exemplariskt. Vi undrade varför de skött sig så bra där, med tanke på att de näst intill kan slå ihjäl varandra här hemma. De berodde på att farmor var så snäll och andra sa nej till någonting sa barnen. Hahah , jag blev lite full i skratt. Men det är väl så det ska vara, Farmor/mormor osv ska få skämma bort barnbarnen lite extra!

Sedan har vi varit i gympasalen med barnens farfar, uppskattat av hela familjen. =)

Vi har roat oss med att måla trappan. Tanken var väl att den skulle bli klar, men så lång kom vi inte , det  är verkligen ett evighetsgöra. Och när man tror att man målat överallt så hittar man alltid någon liten del man har missat, Men det är iallafall stor skillnad mot innan.

Även om vi inte är klara , så tänkte jag ändå att ni skulle få se.. Hallen är så svårmöblerad, vi är inte riktigt nöjda, så tanken är att vi ska ändra lite kring förvaringen. men just nu ser det ut såhär, garderoben är köpt på Ikea och går precis in under trappan. Dessutom är det galet skönt att kunna hänga in alla ytterkläder och få bort alla skor. Dock är det sällan det är prydligt, ni med barn vet ju att de har en förmåga att klä av sig och slänga där de står =P


Har ni några tips kring bra förvaring i hallen så får ni gärna komma med det=) Ni brukar ju vara grymma!
Vad tycker ni? Vill ni ha en uppdatering om hur det såg ut innan i hallen? Kan ni kika HÄR.

Nu ska jag sätta mig i soffan och kika på det sista avsnittet av Bron.

Va rädda om er!
KRAM/ Angelica

8 kommentarer

 • Stina

  Jättefint med vitt!
  Jag hade nog stängt för mellan stegen i trappan och byggt någon egen förvaring i hela det sneda som blir under trappen. Barnen blir större och behovet av förvaring kommer bara växa.

  Smaken är ju som baken men allt i ert hus är så himla fint men dessa möbler från ikea tyckte jag inte var fina. Sorry för det negativa. Annars wow alltså vad fint ni har fått det i huset!

  • angelica

   Smart, kanake skulle försöka oss på med det.

   Nej men jag vet, vi köpte dom precis när vi blev klara med hallen för att måtten stämde och vi behövde något att få in kläderna i, men jag håller med att de inte riktigt gör sig, därför måste vi komma på något annat 🙂 men tills dess får de va där 🙂

   Tusen tack för fina ord om vårt hus 🙂
   Kram

 • Fia

  Hoppas ni mår bra. Hur går det med nyårslöftet hehe.. Tycker inte det är något fel på möblerna. Et tips är att sätta ett par krokar på garderoben, på sidan mot trappan, om det skule behövas mer krokar. Visa gärna mer inredning hemma, det är kul att se. Trevlig kväll!

  • angelica

   Vi mår bra vännen! Förlåt för sent svar på denna kommentar!
   Det var smart, kanske skulle göra så, iaf tills vi bestämt hur vi ska ha det i hallen=)

   Försöker dela lite mer hemifrån, Något annat du saknar som du vill se mer av=) KRAM

 • Mia

  Jag hade byggt en garderob under trappen, ungefär som dom gjort här fast med dörren på långsidan om det är möjligt (bättre förvaringsmöjligheter då än om dörren är på kortsidan) http://villahemma.blogspot.se/2012/05/larm-och-kottatande-fiskar.html?m=1

  Hade även byggt igen trappstegen, tycker klippet i denna länk är super! https://gds.se/hus/trappor/trappa-stang-den-oppna-trappan

  Sökte reda på allt detta när vi budade på ett hus med nästintill identisk hall/trappa som ni har ?

  • angelica

   Men så smart! Det där har jag funderat lite på, men inte hunnit kika så mycket, så jag tackar verkligen för tipsen och länkarna! =)
   Fick ni huset ni budade på förresten ?=) KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.