Tänk vilken skillnad det kan vara..

-Annons i samarbete med besafe.se-

God kväll! Tänk vilken skillnad det kan vara från dag till dag. Igår var jag alla annat än pigg, idag har jag känt mig mycket piggare och känt att jag orkar vara med på ett annat sätt. Det behövdes tydligen lite sömn, och jag vet att jag måste försöka lyssna på min kropp ordentligt nu i slutet, snart ska jag ju springa ett maraton 😉

Jag startade faktiskt dagen med att börja röja i köket, med tanke på att vi snart flyttar så vill jag förbereda så mycket jag bara kan, jag tömde två köksskåp, torkade ur dom och sedan packade ner sånt som vi inte behöver ha sista tiden, och slängde även omaka muggar och sånt som var kantstött. Så himla skönt, lite i taget, efter att ha tagit två skåp så tog vi lunchpaus och sen fick det vara. Behöver fixa fler kartonger och bubbelplast för att kunna packa ner fler saker. Jag skulle vilja slänga så mycket, men får bita mig i tungan ibland när jag lever ihop med herr sparare. Han blev riktigt sur på mig idag en gång, så bäst jag skärper till mig och låter honom spara lite. ♥ Sen kanske det kan ”råka” gå sönder under flytten? Haha usch vad elak jag är 😉 Men det känns iallafall skönt att man tar sig framåt, små små steg i rätt riktning.
Sen blev det en sväng till jobbet också medans barnen hängde lite med mormor. Vi avslutade dagen med riktig god kvällsmat tillsammans innan hon cyklade hem. Tusen tack för allt idag min älskade mamma! ♥

Jag nämnde för er att vi provade att montera bilstolen igår tillsammans med insatsen. Det blev verkligen  superbra. Vi har aldrig tidigare använt oss av en insats , men efter lite rådfrågning hos er så blev det så denna gång, och jag förstår nu varför, herregud vad smidigt! Det kommer verkligen underlätta massor.


Rickard fäste insatsen med Iso-fix i baksätet. När allt satt rätt så började det lysa grönt. Så man behöver inte vara orolig för att man inte gör rätt.

Väldigt bra framförallt när man monterar för första gången dessutom. När basen satt fast så fick jag provmontera babyskyddet, som förövrigt är så himla lätt. Jag är så glad att vi valde just besafes babyskydd. Det känns så nätt och smidigt och perfekt att det väger nästan 1kg mindre än alla andra babyskydd.

Barnen var självklart med och ville sedan testa och sitta därbak. Det kommer bli kanon att ha alla tre där bak, dock kommer de väl bli osams om vem som ska sitta bredvid bebisen, så vi får väl skriva schema eller köra någon gång av varannan gång haha! Det löser sig nog.

Men nu börjar allt verkligen falla på plats, det praktiska om inget annat. Imorgon kommer förhoppningsvis leverans av vagnen som ska med till förlossningen. Jag har även hunnit med att koka nappar och nappflaskor idag.

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer