Vardag

Tillbakablick och jag trodde jag skulle behöva vända på bebis.

Hej på er! Kan inte sluta bli att gå tillbaka och njuta av gamla bilder från bloggen. Leia det lilla trollet. Som snart blir 7 år, det går så fort! Idag på förmiddagen har tjejerna lekt mamma , pappa barn, de stoppar in dockor under tröjorna och bebisarna kommer ut. Det pysslas om och tar hand om dockan och de kör runt med vagnen ❤️ Det känns som de börjar förstå Att det faktiskt kommer en riktig bebis snart , jag tror hon kommer bli ritkigt ompysslad 🙂

Hittade även ett gammalt inlägg om när Lowa låg i magen och inte låg med huvudet nedåt,  detta var i vecka 30 och minns att barnmorskan sa att har hon inte vänt sig rätt till v36 så blir det vändingsförsök! Jag var lite lätt nojig och nervös 🙂

Lilla Lowa i magen v30 <3

Jag känner mig inte så orolig denna gång, hon låg ju rätt just nu men mycket kan hända. Men tänker inte oroa mig i onödan, utan får ts det då om så skulle vara fallet 🙂

Nu ska jag ta ett litet bad och vila kroppen, sen ska här fortsättas trixas 🙂

Jag visar er allt senare, jag lovar! <3

Kram

4 kommentarer

    • angelica

      Jag hoppas också att hon fortsätter ligga rätt.
      Hmm bra fråga, har egentligen inte tänkt så mycket på det.. Men jag skulle nog inte vilja föda i säte och inte helst göra kejsarsnitt heller, så jag skulle låta dom försöka vända henne och hålla tummarna.. Men om jag va tvungen o välja mellan säte och snitt, så skulle jag nog välja snitt, även om det är något jag absolut inte vill. Ser fram emot själva förlossningen, och hoppas att den blir lika grym som de andra två=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.