Foto

Tove & Bonnie i snön

Jag kikar ut genom fönstret och det snöar fortfarande några små flingor. Det har verkligen öst ner snö den senaste tiden och vintern är verkligen här. Nog för att jag tycker om vår och sommar och längtar dit så tycker jag faktiskt att snön är lite mysig.

För några veckor sen fotade jag Tove och dottern Bonnie i snön, och det blev så fina bilder. Så bara för att det är vinter betyder det inte att man inte kan ta härliga foton utomhus.

De som följer mig på Facebook och andra sociala medier har sett jag har längre inte har kvar studion i Vadstena. I stället erbjuder jag den portabla studion. Vilket betyder att jag kommer hem till er och fotar er i er hemmiljö, läs mer HÄR

Men är ni sugna på att fotografera er i snön så ska jag inspirera er lite här. För info eller bokning maila mig mail@angelicasandberg.se

_MG_1372
_MG_1442

_MG_1411_MG_1315_MG_1302_MG_1461_MG_1391