Okategoriserade,  Vardag

Trosmamman!

_14A9019

 

Så här startade jag min morgon imorse, sekunden efter den här bilden tog så såg nog hela bordet ut som en enda röra, det var kvitton och fakturor lite överallt. Det där med att vara egen företagare, innebär en hel del pappersjobb. Men jag har valt att lämna bort alla mina papper, och det har jag gjort från allra första stund. Det känns tryggt att hela bokföringen görs av någon som kan, så kan man koncentrera sig på annat. Enligt mig är det värt varenda krona!

Nu ska ja berätta en minst sagt lite märklig historia. För ett tag sen så skulle jag kasta ett par otroligt gamla och slitna trosor som verkligen hade sett sin sista dag för längesen. Men när jag skulle kasta dom så frågar Leia om hon kan få dom att pyssla med? Hon är verkligen en pysslig liten tjej och jag tänkte väl att ja gör det du. JA självklart var dom rentvättade! Det här är ju ett par veckor sen och jag har väl inte tänk så mycket mer på det.
Hon gjorde iaf ett litet armband till sig själv av resåren högst upp.

Sen när jag kommer till dagis igår så har hon ju då haft detta armband på sig ( jag missade det på morgonen). Så dagisfröken kommer då fram till mig och säger.. Jag måste bara fråga men Leia har ju berättat att hon har gjort detta av dina trosor… Det stämmer eller?!
Jag kände ju där och då hur röd jag blev i ansiktet, samtidigt som jag blev så full i skratt och skrattade.. Ja sa ja, det stämmer ju då…  Så fortsätter hon och berätta att Leia har berättat för ALLA som gått förbi hennes avd.. Och det är ganska många som jobbar i detta hus.. Att hon har gjort detta armband av mina trosor.
Jag undrar vad alla stackars fröknar tänkte. Jag antar att jag är dagisets nya “trosmamma”!

_14A9011
Denna unge hon bjuder så mycket skratt på en dag så det är galet! Men även många tårar och gråa hår! Men hon är verkligen så himla speciellt med mycket humor, så hon kommer nog gå långt min stora tjej. Alla dessa tokigheter har nog fått utav sin pappa! ♥ Så mycket kärlek!

Ikväll blir det kvällsmat hemma hos min mamma, för barnen ska vara där en stund medans jag och Rickard ska köra iväg lite skit till tippen!

Kramar ♥ / Angelica

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *