Graviditet Leona ♥,  Vardag

Vad de sa på mödravården och här är nya vagnen.

Godkväll på er!  Hoppas ni haft en härlig dag?

Jag startade dagen med att jobba hemifrån idag, jag tänkte försöka lyssna på min kropp och kanske inte köra på nu såhär i slutet av graviditeten. Försöka vila så mycket jag kan. Så därför blev det några timmars jobb hemifrån soffan. Ibland är det lyxigt att kunna göra så. Sedan har jag varit på plats efter lunch. Att vara egen företagare med allt var det innebär och en kommande förlossning. Inte alltid lätt. Man vill liksom ligga i någon sorts “fas” hela tiden och vara redo för att kunna behöva åka till förlossningen. Tycker vi fixar det ganska bra ändå. Vi är ett bra team jag och Rickard. Vi stöttar oftast varandra när det är tufft istället för att bli osams. Även om vi givetvis kan bli det också, herregud vad osams vi kan bli ibland, och undra vad grannarna på jobbet tänker då? Oftast brukar vi bli riktigt ordentligt osams en stund och sen är det över. Tur ingen av oss är långsinta=)

Ringde även upp till mödravården idag och rådfrågade angående mitt näsblod, min huvudvärk och om det kunde ha något samband med att blodtrycket var en aning högt sist. Så hon bokade in ett möte imorgon bitti strax efter 8, där de ska ta lite prover. Känns skönt att kolla upp det. Hellre en gång extra än en gång för lite…

Imorgon kommer dagen vara helt fullspäckad, min hjärna funkar inte riktigt och jag måste försöka skriva upp alla viktiga tider. Igår bokade jag tid för att skriva faderskapsintyg, jag tycker det är skönt att ha det gjort innan bebis kommer, men såklart ute i sen tid. Men vi fick en tid imorgon på eftermiddagen. Sen efter det ska vi iväg på utvecklingssamtal på dagis. Det hade jag helt glömt bort. Som tur var påminde mamma mig om det, då hon nämligen ska passa barnen en sväng imorgon då. ♥
Men skönt när allt är klart.

Kommer ni ihåg att jag skrev om vagnen som vi beställt, den kom idag. Så under eftermiddagen har vi monterat den. Den vi köpt är en Babyzen yoyo vagn. Jag har kikat länge på en vagn som vi kan tänkas ha på jobbet, på kontoret. Vi har allt annat än mycket plats där tyvärr så en liten smidig vagn var precis vad vi var ute efter att ha där. Efter att ha sneglat lite på denna och läst på en del så insåg jag att den kommer bli perfekt. Då slipper jag släpa med buggan till lokalen och knappt få plats med den. Eftersom jag är lite “grå” av mig så valde jag att köpa en grå även i denna. Jag frågade Rickard om han ville ha någon annan färg , tänkte att han kunde få mig att bli lite modig, men han röstade också för grå, så fick det bli=)


Jag blev verkligen helt såld på hur liten och smidig den är. Rickard blev nog riktigt imponerad också för han tyckte det var smidigt och även roligt att fälla ihop den och hänga den på axeln. Den tar liksom minimal plats. Men för det kommer bebis ligga superbra i den, i den lilla fina åkpåsen ♥ Vagnen går att använda från att bebis är nyfödd, sedan efter 6 månader byter man ut liggdelen mot en sittdel och kan sedan använda den som sittvagn. Maxvikt på vagnen är 18kg. Vi kommer ju garanterat ha med denna på alla våra semestrar framöver!
Vi har även bestämt att vi kommer ta med den till förlossningen då vi känner att vi vill frakta bebis i våra egna saker.
Köpte även till adapter så att vi kan använda vårt babyskydd även på denna vagn. Jag har inte testat det ännu, tänkte jag skulle fixa med det imorgon om jag orkar.

Så nöjd att båda vagnarna passar så bra tillsammans med babyskyddet från Besafe. Jag var inte alls såhär noggrann sist vi fick barn. Men det underlättar ju en hel del när allt liksom är så smidigt.


Lowa testkörde vagnen också, hon kommer vara stolt storasyster sen tror jag minsann! ♥


Nu står vagnen ihopfälld bredvid förlossningsväskan, ni ser ju , den är mindre än resväskan när vi fällt ihop den 🙂 Helt galet egentligen för att vara en vagn. Men så himla smidig. Det blir en del för Rickard att bära när vi kommer fram när det är dags, tänkte på ett gammal avsnitt från solsidan, när Alex och Anna ska iväg på midsommarfest? Har ni sett det? Anna går höggravid och bär inga påsar och Alex påtalar detta att ” va smidigt det är när man är gravid och slipper bära” Ja för man bär ju absolut inte på något som gravid haha! 😉

Nu ska jag krypa upp i soffan, se ett avsnitt av en serie innan jag somnar ovaggad för kvällen. Ska försöka att hinna med en liten snabb uppdatering här imorgon fm efter att vi varit hos barnmorskan.

Sov gott finaste ni. ♥

Puss och Kram/ A

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *