Graviditet Leona ♥,  Vardag

Vaknade med en konstig känsla i magen..

Vaknade med ett ryck imorse, gick på toaletten och gick och la mig sen igen. Fick en såndär konstig känsla i kroppen, att bebis i magen inte levde längre, alltså varför får man från ingenstans för sig sånt? Stackars snuttan sov antagligen i magen men jag puttade och buffade och fick respons tack och lov ♥ Men skulle helst slippa dom känslorna, tur det inte är så ofta.

Just nu har jag lagt mig i sängen igen, hade helst velat ligga här under täcket hela dagen och tycka synd om mig själv och mina fogar. Men det funkar inte riktigt… Ska alldeles strax ta tag i hemmet och börja rensa och städa. Inser att det faktiskt är April och nästa månad kommer bebis! ♥

Puss och Kram!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *