Graviditet nummer 5♥

Välkommen v37 ( 36+0)

Startade dagen med ett riktigt hejdundrande osämja mellan våra äldsta döttrar. Herregud så de kan ryka ihop ibland. Morgonen kunde verkligen startat bättre, sen kändes de som att allas humör i stortsätt fortsatt vara det absolut sämsta, som att faktiskt alla påverkades av den tråkiga starten.

Nu sover alla sen en tid tillbaka och vi har krypt ner och satt på vänner på Tv, vårt absoluta favoritprogram , kan se alla avsnitt hur mycket som helst. Tröttnar typ aldrig. ♥

Idag är det torsdag vilket betyder att det är en ny vecka för bebis i magen, nu börjar det dra ihop sig rejält. v37. Shit vad nära det är, samtidigt så tror jag inte att hon kommer riktigt än, eftersom Lucie föddes 38+3 så tror jag inte denna bebis kommer innan det iaf. så när vi börjar närma oss den tiden kanske jag börjar känna efter lite till.
Men det börjar bli påfrestande, skulle ljuga om jag sa något annat. Det börjar bli tungt, jag sover så otroligt dåligt, LYX om jag får tre timmar sammanhängande sömn nu för tiden, vaknar såfort jag behöver vända mig om och tusen gånger för att besöka toaletten. Verkligen sluttampen nu. Kämpa kämpa. ♥

Här får ni se en liten tjuvkika på lillasysters säng.. Nu för tiden lever jag i denna pyjamas, kanske världens mest bekvämaste plagg nu för tiden, denna ska packas ner ordentligt i BB-väskan inom kort. Borde ha som mål att den är packad i helgen kanske. Nästa Torsdag räknas bebis som fullgången. Då är vi 37 fulla veckor, hur sjukt fort har det inte gått ? ♥

Dagen till ära har jag varit på barnmorskebesök också, alltid lika mysigt att få komma dit, på själva barnmorskans dag dessutom. ♥ Vi lyssnade på bebis i magen, mätte magen. SF-måttet var 34 denna gång. ♥ Hon växer på fint därinne. Och ligger som hon ska. Allt såg fint ut, så himla skönt, känner mig alltid liten skvätt lugnare när man varit där. Passade även på att ta nya blodprover för min sköldkörtel som jag tagit under hela graviditeten, i början var de värdena helt åt fanders, så jag blev kopplad till endokrin, samma sak som när jag var gravid sist,  med Lucie, så inget nytt. Men värdena hade stabiliserat sig sist och nu var de ännu bättre såg jag när jag loggade in i 1177. Skönt, då kan vi checka av det.
Känner att jag är inne i en period där jag vill checka av saker och ting inför förlossningen, ifall den sätter igång, har en liten lista där jag bockar av lite to do. Igår bockade jag och Lowa kläder till skolavslutningen till henne som hon önskat.

o här kommer lite av kläderna jag tror ska med i BB-väskan , jag har köpt så lite rosa denna gång, men köpte ett set jag tyckte var fint. ♥

Minns ni att jag skrev förra gången jag var hos barnmorskan och hur jag kände kring att göra en gynundersökning? friska upp ert minne HÄR, annars,
Idag pratade jag med henne om detta, berättade min upplevelse och hon lyssnade verkligen på mig, och sa att hon absolut kunde göra en undersökning, hon ville absolut inte att jag skulle känna den ångest jag gjorde. Jag kände mig trygg i hennes händer, hon är så lugn och fin och fick mig att bli lugn. Det var nyttigt och välbehövligt att få en “positiv” upplevelse så att säga. Känner mig inte alls lika illa till mods nu efteråt, och är glad att jag känner mig så trygg med henne att jag vågade ta upp detta med henne.
Hon kände också ifall tappen var något påverkad eftersom jag börjat få lite sammandragningar, tappen var mjuk men sluten fortfarande. ♥
Alltid skönt med en liten check.

Nu är det dags för nästa besök om två veckor igen, då är vi i vecka 38+0 Så sjukt det känns.. Håller tummarna för att vi får gå på det besökte. Sist missade jag ju det sista besöket pga av Lucie föddes. hihi. ♥

Nu ska jag försöka sova några timmar innan det är dags för sista dagen på veckan ,sen välkomnar vi långhelg, barnen här hemma är nämligen lediga på måndag. ♥

Kram & Natti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.