Vardag

Vårt ansvar som föräldrar och en behind the scenes bild.

Hej på er.
Precis käkat lite kvällsmat, det blev enkelt idag, Kyckling i ung med klyftpotatis och caesarsallad. O nu har Lucie precis somnat.♥
Dagen har gått i ett och jag känner mig idag som en urvriden trasa.. När jag vaknar på nätterna och måste gå på toa så har jag så svårt att somna om, vänder och vrider på mig fram och tillbaka.. Och vända sig om är ett helt företag just nu, man är ju inte direkt smidig och mina fogar värker…
Nåväl. ♥ Imorgon är det dags att besöka fysoiterapeut. ♥

Tog en liten paus idag och åkte upp till Övralid, lite frisk luft på barnen och för en annan också. Barnen sprang runt och sen åkte vi hem och tog lite eftermiddagsfika.
Övralid är mysigt, men härligare att gå där när det inte är isbana=) Idag får ni stå ut med lite mobilbilder. Händer sällan, men hade faktiskt inte med mig kameran 🙂


Vi behövde verkligen komma iväg en stund och få den friska luften.

Det har varit lite tufft i ett par dagar av flera olika anledningar. Bland annat så har Leia haft det lite tufft i skolan, det är verkligen inget lätt klimat när det kommer till skolgången, och ännu värre nu när det finns sociala medier, och här brister SÅ många föräldrar och jag blir på riktigt både förbannad och ledsen. Är det inte vårt ansvar att hålla koll på våra barn vad de gör med sina telefoner? Eller är det så himla enkelt att bara låta barnen ha skärm? Jag anser att man som förälder har ett stort ansvar, och även tillsammans med skolan, att saker som sker på skolan bör lärarna fånga upp och fortsätter det dessutom vidare sen på sociala medier så måste vi vuxna samarbeta och lära våra barn. Det är en svår tid och jag vet inte alltid om jag som förälder gör rätt. Man står alltid vid vägsjäl känns det som. Men jag går alltid på magkänsla och för mig är det viktigt att jag har kontroll och en inblick i mina barns liv. Vad dom gör med telefonen och även vad de får ta emot för saker skrivandes.
Barn mobbar och kränker alldeles för enkelt. Jag har tillomed sett när barn på sociala medier hotar andra barn, vi pratar om 12åringar, hur lågt ska det sjunka i åldrar? och var är föräldrarna till dessa barn?

Jag är iaf väldigt stolt över Leia som vågar stå upp för sig själv och berätta för en vuxen på skolan när hon är ledsen och det inte känns bra, vi stöttar henne alltid och hade en plan att ringa läraren, men innan vi hann göra det så hade hon själv tagit tag i att prata med sin läraren.

När hon hade pratat med läraren så ringde hon och uppdaterade mig och jag fick även prata med den läraren som hade ansvaret för just detta. Det var skönt att få en återkoppling, där de berättade att de också tagit tag i dessa barn som inte varit så snälla. Jag så förbaskat stolt över att  Leia vågade stå upp för sig själv. Det är inte enkelt. Jag minns själv hur det var när man gick i skolan.. det är ett hårt och tufft klimat.
Jag sviker aldrig henne och kommer slåss för rättvisa och att all mobbning och kräkningar ska få ett slut. ♥ också tacksam att skolan tar tag i problemet så fort.. Nu håller vi tummarna för att det blir bättre. ♥

Sedan har vi hunnit med att fota lite bilder inför ett reportage, inte det lättaste att få med alla kids, men det blev fint tror jag. Visar er när reportaget finns färdigt. =)

Men en liten behind the scenes kan ni få=)

Kram på er!

En kommentar

  • Satu

    Åh vad jag känner igen mig i det du skriver❤️Och jag håller med helt och hållet!

    Kram på er, hoppas att mobbarna får ett samtal hem också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *