Vårt nya projekt och ny vlogg från dagen!

Kidsen sover sedan en stund tillbaka. Dom var trötta efter dagen. ♥ Jag har förberett kläder tills imorgon bitti. Jag blir lika tokig varje morgon när jag inte förberett och stressar runt och letar efter strumpor. Hittar ibland endast strumpor som är omaka? Blir tokig. Kidsen brukar få rocka sockorna ibland i stressen. Ska bli bättre på att sortera. Men tror strumptjuven flyttade med i flytten från lägenheten. Synd ändå. Hade klarat mig utan.

Påtal om kläder, så har vi länge velat riva ut garderoberna i vårt sovrum, enda sen vi renoverade egentligen. Men eftersom vi hade hela huset som behövde renoveras så blev det inte prio. Men nu kliar det lite i våra fingrar. Ännu mer efter att barnens garderob blev färdig på övervåningen så kände jag att vi sätter igång projektet. Det kommer bli ett roligt projekt som egentligen inte är ett tvång, utan vi väljer det faktiskt helt själva! Sen ska jag inte sticka under stolen att jag tycker det är lite jobbigt att börja riva, eftersom vi alltid stött på något. Men håll tummarna för att det inte blir så denna gång. Jag försöker hålla modet uppe!

Såhär ser det ut idag. =) Vi byggde ju in ovantill när vi renoverade. Men nu ska vi ta bort dessa gamla garderober, sämst förvaring på denna yta. Vi ska maximera ytan till fullo. Förvaring kan man aldrig få för mycket av eller hur?

Detta ska bli ett roligt projekt att dra igång, och min tanke är att visa er efteråt hur mycket av yta som idag inte används trots att vi inte kan använda den till något annat. Vi har även en tanke om att bygga om på lite annat sätt också för att maximera ytan totalt. Ni kommer få se hur vi tänker=) Funderar även på att göra lite vloggar kring denna renovering, vad tror ni om det? Skulle det vara roligt?

Vi är så nöjda med förvaringen från Elfa till barnens walk-in closet så det känns naturligt att ha det i vårt sovrum också! 🙂
Så nu ska vi bara lägga upp en liten plan, jag vet nämligen att det kommer krävas en del innan vi kan börja montera upp själva förvaringen. Jag har pratat med ett par grannar som tagit bort sina garderober totalt i sovrummet, och man behöver tydligen bygga upp en vägg och golv när allt är borta ;P Så vi får väl se hur det ser ut när vi börjat riva!

Nu ska ni få ta del av en ny vlogg, det var ett litet tag sedan nu, idag får ni följa med oss till Yoump. Första gången vi var där, inte sista om barnen får bestämma. Som jag även säger i filmen , så hade jag tänkt att vi skulle åkt utan Leona då hon är så liten. Och man kan inte gå runt med henne i vagn, men jag tog med bärselen från babybjörn , Helt perfekt. Dessutom fick hon också testa och vara med på mattorna. Vilket ställe. Personalen var jättetrevliga och efter vår lilla hopptur så avslutade vi med en liten fika! Smarrigt!
Hoppas ni gillar! Glöm inte prenumerera och gilla!
Stillbilden var sådär snygg, men den bjuder jag på 😉

Nu ska jag krypa upp i soffan och kolla på nya Beck-filmen!
Kikar in imorgon och ska visa er alla fina vårfynd jag hittade på clubxprs när jag var där!
Puss på er! / Angelica

 

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg