Vinnaren av en kärleksfotografeing..

Då var tävlingen avslutad och vi har en vinnare.
Vinnaren är:
Sandra Persson.

” Tänk vilken dröm att få vinna nåt sånt här!
För snart tre år sedan gifte jag mig med världens finaste man. Längtade sååå efter riktiga fotograf-kort, och inte bara suddiga iPhone-bilder. Under vigsel händer det hemska. En nära släkting/familjemedlem till fotografen hittas död, självmord. Fotografen måste åka hem o hur gärna jag än vill ha mina bilder så är mitt bröllop ändå förevigat med suddiga iPhone-bilder. Detta sörjer jag än idag, en ny kärleksfotografering hade kanske vägt upp detta något!
Håller tummar o tår!! <3 ”

Stort grattis. Kontakta mig på mail@angelicasandberg.se för mer information. <3

Stort tack till er alla andra som var med och tävlade. Vill ni ha hjälp av mig att föreviga er kärlek?
tex, Ert bröllop, i väntas tider, eller varför inte en kärleksfotografering? ♥
Maila gärna era tankar. mail@angelicasandberg.se
_MG_6981 _MG_7014 _MG_6627 _MG_6532_1_MG_6497

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer