Återbetalnings- och returpolicy

Återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller utbyte. För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den.

Retur accepteras inte på personliga produkter, så som napphållare eller andra produkter som innehåller texter. Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans återbetalas inte.

Återbetalningar
När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar
Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, kontakta oss på {mail@angelicasandberg.se}.

Utbyten
Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande för vidare information.

Frakt & leverans
Leverans sker med PostNord via spårbart varubrev. Fraktkostnad är 55kr. Eller via ospårbar standardfrakt. Fraktkostnad är då 20kr. Då de flesta av produkterna produceras efter beställning är leveranstid mellan 3-6 arbetsdagar.

OBS! Väljer du ospårbar frakt kommer du inte kunna spåra försändelsen utan den skickas som brev och hamnar i din brevlåda. Eventuella reklamationer görs till PostNords kundservice ( https://www.postnord.se/kundservice/reklamera ). Angelicasandberg.se är inte ansvarig för PostNords eventuella felaktigheter.

Retur
Innan du returnerar din vara, ta kontakt med oss via e-post, för vidare instruktioner. Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Kontakta mig på {mail@angelicasandberg.se} för frågor relaterade till återbetalningar och returer.

Företagsinfo
angelicasandberg.se är en del av Digital Boost i Sverige AB Orgnr: 559035-3321