Bröllop 2015

Bröllop 2015

Det är hög tid att boka er bröllopsfotograf inför 2015! Jag går in i min tredje säsong som bröllopsfotograf och för varje år som går så blir det bara roligare och roligare. Känn er hjärtligt välkomna att läsa vidare på denna sida, för att få en liten bild av hur jag jobbar inför, under och efter en bröllopsfotografering. Tveka inte att kontakta mig om ni undrar över något.

 

Inför er Bröllopsdag.

Låt mig få fånga er kärlek och känsla på er stora dag! Det är min uppgift att leverera vackra bilder som ni kan vara stolta över och som ni kan titta tillbaka på om och om igen. För att jag ska kunna göra detta så är det viktigt att vi lär känna varandra lite grann innanber stora dag. Jag bokar alltid in ett möte med mina brudpar där vi träffas och pratar lite mer om hur jag jobbar och hur jag tänker kring bröllopsfotografering. Ni får också chans att ställa frågor till mig. Samtidigt får jag en bild av hur ni är som personer, och ni får berätta för mig vad för typ av bilder som är viktiga för er osv. Vi pratar om platser och testfotograferar även om så önskas. Det kan alltid vara skönt att prova hur det är att vara framför kameran.

 

Under er Bröllopsdag.

Jag fotograferar det ni vill och önskar. Jag erbjuder allt från porträttpaket till olika heldagspaket, där jag är med och fotar från tidig morgon med förberedelser till sen kväll när ni slår klackarna i taket.. Ni behöver aldrig känna stress utan jag finns där och dokumenterar allt som händer.

 

Efter er Bröllopsdag.

Några dagar efter ert bröllop får ni en länk med alla era bilder. Ni kan nu sitta hemma i lugn och ro och själv välja era favoritbilder. Ni väljer vilka bilder som ska vara digitala och vilka som ska förstoras eller vilka som ni vill ska pryda ert egna bröllopsalbum. Jag ger er också möjligheten att få se hur ert eventuella bröllopsalbum kommer se ut genom ett onlineverktyg. Ni får se så att ni är nöjda och godkänna albumet innan det går till tryck.

Känn er varmt välkomna att kontakta mig för mer information och för att få svar på era frågor. Se även bilder ifrån tidigare bröllop här.

 

 

omdomen
Tidigare brudpar tycker till.

Vi är mer än nöjda över att du Angelica var våran bröllopsfotograf! Allt kändes helt rätt från första mötet med dig ute i vackra knäpparviken! De bilder vi fick från vår dag var helt underbara! Du är en toppenfotograf som vi varmt kan rekommendera till andra och vi kommer definitivt att höra av oss igen när barnen ska fastna på lite bilder! – Jennifer och Emil

Fullpott! Vi kunde inte varit mer nöjda med bilderna! Rekommenderas varmt! – Malin & Daniel