Om Mig

Jag som driver denna blogg heter Angelica 33-årig, fyrbarnsmamma och sambo med Rickard, född och uppvuxen i Motala. Förtillfället är jag mammaledig tillsammans med vårt fjärde barn, annars arbetar jag som barnsköterska på på Neonataliva samt att jag har eget företag inom fotografering.

När jag inte arbetar umgås jag med min underbara familj, eller tar en god kopp kaffe med mina vänner.

Som fotograf är jag flexibel och har alltid kunden i fokus. Jag får ofta höra att det är ”lätt” att bli fotograferad av mig och att man känner sig avslappnad och kan vara sig själv framför min kamera. Min idé är att fånga stunden, kärleken och ögonblicken. Bilden är evig men inte tiden.

Nedan kan du läsa lite om hur och vad jag fotograferar.

heart Porträtt

Ljus, levande bilder, fokus på ögon, färgstarka och äkta bilder. Älskar att fotografera människor utomhus eller i min dagsljus-studio, för att få de vackraste bilderna

heart Bröllop

Låt mig få fånga er kärlek och känsla på er stora dag! Det är min uppgift att leverera vackra bilder som ni kan vara stolta över och som ni kan titta tillbaka på om och om igen.

heart Barn & Familj

Spontant. lekfullt, kärlek, skratt. Tiden går ibland för fort och det är svårt att hänga med. Redan från födseln kan era små underverk modella.

heart Företag

Behöver ert företag produkt- eller porträttbilder till er kommande reklamkampanj, eller hemsida? Kontakta mig så hjälper jag er att få bilderna ni behöver.

kontakt

Har du några frågor du vill ställa till mig eller vill du boka en fotografering? Använd uppgifterna nedan.

E-post: mail@angelicasandberg.se

sociala
Följ mig gärna på dessa sociala medier, så får ni full koll på nyheter och aktuella erbjudanden.

face               insta