Såhär blev vårt kök!

God kväll i stugan! Barnen sover sedan en liten tid tillbaka. På det sättet är det skönt att vara tillbaka i rutiner igen. Barnen kommer i säng skapligt på kvällarna och man får ett par timmar i soffan innan man somnar. Ikväll sitter jag och läser på lite. Jag kommer nämligen börja gå inskolning på Iva-avdelningen imorgon. Jag kommer börja gå inskolning för de olika maskinerna. Ser fram emot att lära mig ännu mer! Det är så galet spännande verkligen. Jag har inbokade utbildningsdagar i slutet av februari som jag ser fram emot väldigt mycket. Jobbet är helt fantastiska och det finns många härliga kollegor. Jag trivs verkligen så som vi har det just nu. Att jobba som timvikarie passar oss perfekt verkligen. ♥


Börjar längta efter våren och sommaren nu, så man slipper frysa och då har vi inte ens mycket minus, men varför känns det ändå som det är kallare vid några minus i stället för när det är uppåt -10?

Nu tänkte jag att jag skulle visa en liten tjuvkik på köket, ni som sett —>vloggen, har redan sett lite av det, men här får ni också lite bilder!

Med handen på hjärtat. Jag verkligen ä l s k a r vårt kök. ♥ Med risk för att låta en aning skruvad i skaftet så kan jag ibland gå runt på nedervåningen innan jag går och lägger mig, lysa upp och bara titta.. Nästan så jag får nypa mig själv i armen för att förstå att detta faktiskt är vårt. Som vi har slitit för att få detta hus så som det är just nu. Många blod, svett och tårar! Efter all skit som varit så känns det så underbart. Det har många gånger känts så långt borta. Det blev dessutom p r e c i s så som vi tänkt oss.
Jag kommer skriva ett mer utförligt inlägg vart vi har hittat alla produkter! Men så länge får ni nöja er med detta..
TADA!

Visst blev det väl stor skillnad? Ni får gärna lämna en kommentar vad ni tycker så blir jag glad! ♥

Till alla er nya läsare som har hittat hit, vill jag passa på att visa lite bilder på hur köket såg ut innan! Välkomna hit förresten!

Nu håller vi på för fullt här hemma och försöker hitta lampor, vi har insett att vi har lite lampbrist, lite roligt när vi dessutom driver en inredningsbutik 😉 Skomakarens barn… Mattor och lite annat smått och gott har vi också lite brist på. Kuddar, filtar, ja vi behöver nog egentligen hur mycket som helst, men man kan inte köpa allt på en gång! Dessutom är det bra att hinna bo in sig riktigt ordentligt för att känna efter vad man verkligen vill ha!

Sen är tanken att vi ska möblera om i hallen också, vi har inte fått till det som vi vill ha det, den är lite svårmöblerad..

Hoppas ni får en mysig kväll. Jag vill passa på att tacka just d i g , för att du kikar in här och läser!
All kärlek!
Puss/ A

Den perfekta bilden!


Jakten på den perfekta bilden på alla tre barn tillsammans…. Jag såg framför mig på julafton när dom ändå hade klätt sig lite fint att jag skulle fota dom tillsammans. Det gick sådär. Jag försökte muta med både det ena och det andra,men det gick inget vidare. Bättre lycka nästa gång! ♥

Nu ska jag gå igenom mailen, har fått massor av roliga mail idag. 🙂
Tittar in lite senare, vad sägs om en liten uppdatering kring köket? ♥

Ta hand om er!

Kramar / A