Okategoriserade Vardag

Bröllopsinspiration , jag vill nog ha dessa färger..

25 januari, 2017

God kväll på er. Har ni haft en bra dag? Idag har jag mått mycket bättre och dagen har gått i ett, som vanligt. Har precis lagt mig i sängen på spikmattan. Min bästa vän, skulle inte klara mig utan den. Somnar i stortsätt varje kväll på den och vaknar och ser ut som en prickig korv på ryggen. Men den är verkligen super. Dock ska jag beställa tid hos min kiropraktor, när hon besökte mig i butiken för ett tag sen så sa hon att det kunde vara bra att köra en omgång nu innan jag blir för stor och innan bebis kommer. Hon är verkligen bäst och jag är så glad aTT jag bytte till henne , gick till en annan kiropraktor i ca ett år innan jag bytte och hon har verkligen hjälpt även jag fortfarande har besvär.

Har även surfat runt och letat lite inspiration på färger till vårt kommande bröllop. Vi är lite sega och jag behöver inget pampigt stort bröllop. Men även om de ska va litet vill jag att det ska vara genomtänkt. Älskar dessa färger, guld rosa, med lite inslag av grönt… vad tror ni?

IMG_4680

Älskar frisyren på bild nummer tre. Så enkel på något sätt, lite slarvigt men ändå fint. <3IMG_4681 IMG_4682 IMG_4683

Eycalypus… älskar… vill ha det i min bukett..

Skulle vilja försöka få till ett bröllop, nu i vår… vackert som gravid tänker jag? Eller skulle man ångra sig för att man inte är tillräckligt “fit”? Man kan väl gifta om sig isåfall?

Ett litet vårigt enkelt bröllop med magen i vädret, borde inte vara så svårt. Det önskar jag mig i 30års present 😉

IMG_4684

Så vackert! Tror jag ska boka in mig på ett möte i Linköping och prova klänningar någon dag. <3

Nu ska jag sova ett par timmar sen imorgon bitti ska jag till tandläkaren igen, alltid lika mycket ångest, men lika bra att ta tag i det och få det gjort!

 

Sov gott fina ni, och ni får gärna komma med inputs gällande bröllop!

puss / A

2 Kommentarer

  • Reply Mirre - Sweetwords 26 januari, 2017 kl. 09:27

    Ohh sjukt snygg inspo, hade gärna hade de färgerna jag med

    • Reply angelicasandberg 26 januari, 2017 kl. 11:26

      Ja visst är dom helt ljuvliga! Älskart! 🙂

    Lämna en kommentar