Fin tradition , och nu är den här!

Påsklovet är här. Vi har återigen haft massor med sjukdomar, Line är fortfarande lite förkyld men känns ändå som att det blivit lite bättre och går åt rätt håll. Håller tummarna för det. Under själva påsken jobbade jag, men nu har vi välförtjänt lov och lite semester. Känns ändå otroligt mysigt , även om vädret ute inte blev vad vi tänkt, helt plötligt är vintern tillbaka. Hoppas den försvinner lika fort som den kom. Jag som hade tänkt förodla mina dahlior. Hoppas de har överlevt vintern hemma hos Mia , men det tror jag 🙂 vet att Mia haft koll på dom då och då. Så lyxigt , hade hon inte tagit hand om dom hade de garanterat dött detta år, igen.. haha.

Lucie min Lucie, hon fick paket i veckan av sin kompis Melanie. 💜 sen de föddes på samma dag ( skottårsbebisar) så har de skickat presenter till varandra. Lucie blev SÅ glad 💜

Tack min älskade vän Satu, gör dessa fina presenter.. hoppas så att våra tjejer kan få träffas nån dag. Satu o jag kramades förra året när vi sågs på hennes dotter Vanessas begravning. Det var inte så vi pratat om att ses första gången… 💜 hoppas så i framtiden att vi kan ses under andra omständigheter..

Dessa små paket har blivit en tradition och det känns fint för tjejerna 💜

Ska även uppdatera lite fortsättning från förra inlägget, har nu ätit klart min kur av tabletter. Och mensen kom ihåg. Det kunde ta 2-4 dagar efter avslutat så kom mensen, för mig tog det 3 dagar. Mensen är verkligen här, känns skönt men också jobbigt , för jag blöder SÅ mycket. Imorgon ska jag åka till vårdcentralen för att ta prover. Ska bli intressant att se vad allt visar. Så får jag snällt vänta på svar sen av gynekologen.

Känns iaf bra att det har kommit igång , och jag hoppas dessa tabletter triggat igång så att mensen komme komma regelbundet igen, det återstår att se.

Imorgon planerar vi att åka och fixa lite färg till fler projekt här hemma 🙂 Leona ska bland annat få ett skrivbord omålat, hon önskar att det ska få bli vitt, tänker att hon själv ska få bestämma , kanske att jag kan få bestämma att det inte är exakt kritvit, utan lite brytning på det 🙂

Hoppas ni alla haft en fin påsk!

Kramar / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg