Såhär gick det hos gyn!

Just nu känns livet mest som ett skämt… det ena avlöser det andra, Line har haft återkommande feber till o från i snart två veckor. Jag trodde det verkligen skulle vända nu, idag har den ”bara” varit 37,7 så hoppas hon är helt feberfri imorgon och att vi kan gå tillbaka till rutiner på tisdag, håll nu en tumme! Sista veckan innan påsklovet 🙂

Hur firar ni påsk?

Jag har också efter mycket om och men tagit tag i att ringa gyn gällande min mens som har varit utebliven i snart 4 månader. När jag ringde gyn i region så var de inte så hjälpsamma, ingenting faktiskt, de behövde gå efter deras pm, vilket innebar att man fick ingen hjälp om man inte haft utebliven mens på 6 månader, var jag orolig kunde jag ringa privat men det var inget hon renommerade och sen var det väldigt mycket prat om att jag behövde ta ett graviditetstest trots att jag redan tagit två och jag VET att jag ej är gravid.

Jag ringde en privat gyn ändå, då jag känner en oro och stress över att kroppen ej funkar som den ska, är jag i förklimakteriet ? Eller i klimakteriet ? Eller beror allt på stress? Många frågor. Jag fick iaf en tid efter två veckor , så i onsdags hade jag mitt besök. Jag fick berätta min bakgrund och sen fick jag göra en vaginal undersökning som visade att allt såg bra ut, jag var inte i klimakteriet vilket ändå kändes skönt 🙂 även om vi inte tagit beslut om fler barn eller inte, så vill vi kunna ta det beslutet själva ändå. Så det kändes ändå skönt. Jag fick egentligen inga svar vad detta beror på, men fick en behandling i form av tabletter som jag ska ta morgon och kväll i 10 dagar. Efter detta ska jag få en mens, och förhoppningsvis så kommer mensen efter denna behandling komma mer regelbundet. La ut detta på Instagram och fick många svar att många ätit dessa tabletter, oftast i samband med att de vill skjuta upp mens vid semester eller liknande, läste även att de kan användas vid pms samt endometrios. Tabletterna heter primolut , har ni använt ?

Såhär några dagar in i behandlingen så känner jag mig väldigt hormonell, blödig och känslig… och det känns nästan som jag varit lite ”död” inombords under dessa månader när jag ej haft mens. :p

Börjat få lite ont i tuttarna också.

Nåväl, när jag ätit dessa tabletter i 10 dagar, och mensen kommer så ska jag till vårdcentralen och ta prover, dess prover ska tas dag 2 eller 3 av menstruationen, och sen kommer de återkoppla till mig vad provsvaren säger. Känns ändå skönt och hoppas ändå allt ser normalt ut och att jag bara behövde en liten skjuts att ställa alla hormoner till rätta.

Har också hunnit fylla år, 3 år kvar till 40, känns ändå SJUKT vad sker?Lite kris men ändå inte… det är ju såhär livet ska va. Så ska väl va tacksam för alla år man får egentligen. Vi har också hunnit med att fixa och hjälpa till med renovering hemma hos min syster,de har köpt hus och vi är numera grannar ❤️gällande min lilla hobby så är de så roligt att många handlar !

Men jag har bestämt mig för att separera denna del från min blogg. Jag vill tillbaka till min gamla hederliga blogg och hoppas jag kan få tid att skriva oftare, så inom kort kommer jag presentera den nyheten här!

Kram på er / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg