Okategoriserade Vardag

Jag får aldrig ligga!

27 juli, 2015

En och en halv vecka ungefär med mitt nya preventivmedel, och för tillfället känns det sådär. Sedan min mens slutade så har jag bara fått röda dagar.. Ingen grön godkänd liggdag liksom. Givetvis kan vi ju använda annat skydd men 28 år och gå och köpa kondomer känns lite sådär..
Så just nu har jag ingått livet som celibat. Trevligt, nej inte speciellt.

För tillfället känner jag mig ganska frustrerad över att appen endast visar röda dagar. Det står att den kan visa fler röda dagar i början vilket jag kan förstå, för att den ska lära känna min cykel, men ska det va en hel månad med röda dagar? Finns det någon av er som använder er av detta preventivmedel och det blev bättre efter ett tag? Jag vill inte ge upp det riktigt än..Men börjar som sagt bli lite lätt frustrerad 😉

_14A8960

 

5 Kommentarer

 • Reply Mammi 27 juli, 2015 kl. 21:21

  Haha nää vem får ligga hihi

 • Reply Sara 28 juli, 2015 kl. 19:14

  Som jag har förstått det kan det ta 1-3 månader för den att hitta din cykel. Ju längre tid det går sen ju fler gröna dagar. Jag hade köpt kondomer och inväntar de gröna dagarna ☺

 • Reply Jennie 28 juli, 2015 kl. 23:23

  Hej. Jag har använt natural cycles i ca 3 månader nu och det är nu först i min fjärde cykel som jag har börjat fått några gröna dagar. Så håll ut, de blir fler och fler gröna dagar för var cykel som går.

 • Reply Malin 29 juli, 2015 kl. 21:22

  Har använt NC i ca 7 månader , först efter 5-6 månader fick jag gröna dagar..(fick några få de första månaderna). Mest därför att jag jobbar skift och min temperatur varierar jättemycket. Jag skulle säga , håll ut! Aldrig mått bättre med NC

  • Reply angelicasandberg 29 juli, 2015 kl. 21:24

   Åh tack för din kommentar.. Ja eftersom jag känner redan nu att jag mår så bättre utan hormon så vill jag helst aldrig mer äta det. =) Så jag kanske ska hålla ut trots allt!

  Lämna en kommentar