Leia Okategoriserade Vardag

Ny vecka, kaos överallt.

26 september, 2016

God morgon mina fina. Hoppas morgonen startar bra och ni känner er peppade för veckan. Det gör jag inte tyvärr. Just nu är fredag eftermiddag den bästa dagen på veckan, det är då skolan är slut för veckan och man vet att Leia slappnar av i två dagar, sen är det tillbaka söndagkväll. Det är rent utsagt förjävligt just nu. Jag längtar tillbaka till innan sommaren, då hon gick på dagis och inte kände som hon gjorde. ♥ Kanske förjäkligt att skriva så, inte vet jag. men det är så jäkla tufft just nu, som någon skrev i en kommentar, man mår även som person dåligt själv för deras skull liksom. Ni är så fina därute. Stort tack för ert stöd. ♥
Jag tror och hoppas att någongång blir det bra, vi ska fortsätta kämpa på och ta hjälp av barnhälsan. Jag och Rickard har ett möte i veckan igen. KÄMPA! ♥

Befann sig någon av er på barnmässan i Örebro? Alltid kul att veta om ni läsare var där. Man längtar redan tillbaka och ser fram emot nästa års, känns grymt att få vara del och se Therese mässa växa fram. Jag har varit med sen dörrarna slog upp för första gången förra året. Vilket jobb de gör.
Vi VIP-bloggare fick besöka bakboxens monter, de visade upp den nya juniorboxen som finns, samt att vi fick varsin goodiebag med septemberboxen och även en datebox. Jag har bara smygkikat lite på innehållet på båda. Lätt att jag och Rickard ska ha en liten dejt, och att vi även ska bara septemberboxen. kommer visa er innehållet. Den är grym!!

_14A0780_14A0781 _14A0782
Det bjöds på massa godheter i deras monter. 🙂

_14A1091 _14A0785 _14A0786

_14A1177_14A1178

Ser fram emot att visa er innehållet=)

_14A0792Barnen hjälper bananerna att välkomna alla gäster utanför som köar.

_14A0876 _14A0880 _14A0883
Mina fina bloggkollegor, Nikolina, Jennifer, Elin & Linn._14A1071 _14A1161 _14A1162
Jag och Jennifer besökte även Virdiecos, monter. Vi fick en söt liten goodiebag med oss hem, så nu jäklar kan vi även ha ett litet minispa här hemma 🙂 Det behöver jag verkligen och få samla lite energi. ♥_14A1168

Är nöjd över året mässa, har pratat med många utställare om eventuella samarbeten framöver 🙂

Både jag och Madde har haft bugaboo till våra barn när de var små, så när de ställde ut på mässan var vi självklart tvungna och gå dit och klämma och känna lite!
_14A0988_14A0989
Jag vet att jag mådde så dåligt när vi sålde vår Donkey, pga att vi inte använde den så mycket som vi borde. Skulle lätt kunna ha en Bugaboo i framtiden om jag skulle behöva 😉 om inget annat kan jag väl bara köpa en och ha den som inredningsdetalj, den är ju så jäkla snygg! LOVE IT 😀

Nu ska jag sätta igång och ta hand om kaoset i vår butik, efter helgen mässa så har vi helt ärligt bara ställt in allt i en ända röra. Så nu är det dags att rigga upp det igen och fixa till det snyggt, och även plocka upp lite nyheter som levererades förra veckan.

Hoppas ni får en härlig dag.

KRAM / A

1 Kommentar

  • Reply Missvernersson 26 september, 2016 kl. 11:32

    Hahaha!! Dör ? Inlevelsen och posen alltså ? Så roligt! Fasen vilka kort du tar. Underbara bilder. Kram finis!

  • Lämna en kommentar