Okategoriserade Vardag

Tillbakablick och jag tycker ni ska gratta henne…

25 oktober, 2016

När jag vaknade imorse så önskade jag att jag bara kunde lägga mig ner under täcket igen. Fy, denna morgon har varit den värsta på länge. Illamående.. Blää..  Roligare kan man ha. Det måste snart bli bättre.
Samtalet igår gick bra, jag fick en tid om en vecka. Bättre än inget.

_14A1892
Igårkväll skämde jag bort mig själv rejält, man kan tro det nästan var lördag, även om det var mitt i veckan så blev jag så sugen, så lite glass och varma bär blev det framför Tjockare än vatten, ser ni det? Vi såg förra säsongen och jag tycker det är ganska så bra, så det blev en självklarhet att se det nu också.

Har ni börjat handla julklappar förresten? Jag har börjat lite, ska visa er en julklapp som jag fått hem på posten som jag ska överraska Leia med 🙂

Jag tycker om att få upp minnen på Facebook, vad tycker ni om det? jag tycker det är lite roligt. Bland annat så har det kommit upp ett gammalt inlägg som jag delat för ca ett år tillbaka,  och shit vad smal jag var där! Har ni sett?
14A144514A1468
Ni kan läsa hela det inlägget HÄR

Förresten, ni har väl inte missat att min älskade vän ÄNTLIGEN gått ut med sin nyhet 😉 HÄR hittar ni, in och gratta henne,vet att hon kommer bli superglad. ♥ Nu kanske ni förstår varför jag visat lite bebisflaskor här i bloggen och vart det ska flytta in… Eller ? 😉

Nu fångar vi dagen, nu kan det bara bli bättre. ♥

Puss på er.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar