Grillning på balkongen!

Värst vad det var svårt att få ner ett par rader här idag. Lite bloggtorka kanske! 🙂
Vädret är helt underbart! När solen ligger på, på balkongen så kan man att tro det är sommar! 🙂
Så just nu står Rickard på balkongen med en 3.5 i handen och grillar! Jag tror han trivs 😉
Och jag klagar inte av att slippa laga mat. Jag har haft turen att hitta rätt kille som gillar att laga mat.. så jag slipper oftast. sköööönt=)

På tisdag ska vi kolla på lägenheten kl.10. Ska bli intressant.
Annars är det rätt så dåligt med lägenheter fortfarande  🙁 jag vill att det ska komma en bra lägenhet nu.
Men eftersom man inte ska förhasta sig så får jag snällt vänta=) och jag vet ju att det blir bäst i slutändan=)

Igår var ni nere på city bowl en sväng på kvällen. Vi spelade inte men vi var där för att träffa Rickards pappa osv. Och det var det värsta jag varit med om nästan. Vilken jävla volym på musiken. Visst att det är partybowling men det var sjukt, det gick inte prata med varandra över huvudtaget. Sen var luften jättedålig därinne så efter en timme fick jag gå ut och ta luft. Mådde så fruktansvärt illa. Men varken Rickard eller jag ville vara kvar på det där stället så vi åkte hem. Dock fick jag stanna på vägen och kräkas. Det kändes så himla sjukt på något sätt.
Kändes som att jag kört bil full o att jag kräktes pga fylla.. Det var ju bara för att man gick ut ifrån en ”krog” typ.
Knasigt kändes det!=P men jag klarade helt enkelt inte av den höga musiken & den dåliga luften. usch!!

Fick visst ner ett par rader ändå när jag väl kom igång.
Nu måste jag ut i köket och fixa en god sås till det grillade som visst snart var klart=)

Hoppas att ni haft en bra påsk med mycket godis.  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg